Arkadaşlar kaç gündür elbise yıkamakla uğraşıyorum Allah rızası için cevaplayın
Geniş bir anlatımla olay şu: Bir eşorfmanıma mezi veya vedi bulaştı, bulaştıktan 5-10 dk sonra kurumuş bu eşorfmanın üzerine bir üstlük koydum Şimdi eşorfmandaki pislik üzerine koyduğum Üstlüğe de bulaşır mı? Üstlüğe bulaştıktan 30 dk sonra üstlükten bir başka kıyafete bulaşır mı? Bende hastalık oldu sanki tüm çamaşırlarım kirlendi hepsini yıkamak istiyorum ama su parası cok geliyor sonrasında
Mezi/Vedi bulaşmış eşorfman -> üstüne tişört koydum -> sonra o tişörtle mont giydim -> mont başka bir kıyafete sürttü -> HEPSİNİN YIKANMASI GEREKİR
Allah razı olsun yoksa tüm temas eden giysileri yıkayacaktım hatta eşorfman haricinde birçok giysimi yıkamaya başlamıştım
SON SORUM : Kuruduktan sonra böyle giysilerin birbirine değmesiyle pislik bulaşmaz dimi ? BİR DE BURNUM TIKALIYDI BURUN SPREYİ İLE BURNUMU AÇTIM SONRA GUSÜL ALDIM BU DA GUSÜLE ENGEL DEĞİLDİR DİMİ ?
Arkadaşlar inanılmaz kötüyüm her yaptığım hareket sanki günah gibi kendimi şüpheli hissediyorum şu son sorularımı da cevaplarsanız çok makbule geçer