You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mezheplere göre nafile namazlar kaçar rekat kılınır?

Mezheplere göre nafile namazlar kaçar rekat kılınır?

General
RE: Mezheplere göre nafile namazlar kaçar rekat kılınır?
Tatmin olduysanız sevindim gülücük

Tamam mı devam mıgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Güzel iltifatınız için teşekkür ediyorum."

Yukarıdaki anlatım bozukluğunu bulunuz. Beklemediğiniz yerde beklemediğiniz zamanda sorarım soruyu işte gülücük

Şuan giriyor ben de anlamadım. Girdim-çıktım. Sonra çıktım geri girdim normal olarak giriş yapabildim gülücük

Zaten soruyu sorsanız da şuan cevap veremem .Çok zaman harcadım. Çıkıyorum ben Allah'a emanet olun.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-06-2015, Saat:03:33 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
-İKRA-
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-06-2015, Saat:03:37 PM, Düzenleyen: Zehan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.