You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mezhepler Başlığı

Mezhepler Başlığı

Üye
RE: Mezhepler Başlığı
Mezhepler'i (Alimleri), "Bilmediklerinizi "bilen"lere sorunuz" ayet-i kerimesi'nin ihtiva ettiği mana ile değerlendiriniz. O zaman ne kavga olur ne niza olur. Çünkü, ayetle "bilmeyenlerin" varlığı kesinlik kazanmıştır. Dolayısıyla, bir toplumda alimlerin olması kadar doğal bir şey yoktur.
Misafirim bu dünyada, bekliyorum ölümü,
Rabb'im rızasına matuf kılsın bana ölümü.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sen kendini bilirsin de ıplerin aynı olmadığını nerden biliyorsun gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Benimle başka kimin ip numarası aynı olabilir?

Hayır anlamadığım şey,neden ben o kişi olmadığımı ispatlamak zorundayım.Bakarsınız ip numarasına farklı olduğunu görürsünüz konu kapanır.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-10-2014, Saat:05:46 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
İnsanların gözünde beni yalancı duruma düşürmekten vazgeçin artık.

Ben o dediğiniz kişiyle aynı kişi isem bunu ispatlayın.Değil isem beni zan altında bırakmayın lütfen.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben en başından beri o kişi değilim dedim.Benim sözüme itibar etmemeniz beni kırdı,haberiniz olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Kardeşim bazen yanlış anlaşılabiliyor, arkadaş karşılaştırma yapınc öyle bir sonuca ulaşmış, suç onunda değil, sistemden kaynaklanıyor..Özür dileriz, kusura bakmayın..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.