You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mevlid Kandili İbadetlerimiz

Acemi Üye
Değerli Mümin Kardeşlerim,
Alemlere Rahmet olan Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa nın doğum gününde Alimler Tesbih Namazı kılınmasını öneriyor.
Bence bundan sonra 8.000 ihlas ı 6 saatte dışımızdan çok kısık sesle ve yoruluncada 47.000 Tevhid i içimizden çekerek 20 saatte veya biraz daha fazla sürede 1.500.000 sevap elde edecek şekilde Hatim ve Zikirimizi yapalım.
Ben geçen Kadir Gecesi 1.500.000 harf okudum, sizde bir deneyin.
Belki bu şekilde Peygamberimizin Şefaatine mazhar oluruz.
Hayırlı Kandiller
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Mevlid Kandili İbadetlerimiz
Değerli Mümin Kardeşlerim,
Mevlid Kandilini layıkiyle ibadetlerimizli eda ederek geçirdik.Allah(C.C.) misli misli katında kabul etsin.
LÜTFEN DİKKAT,
Arkadaşlar, bu gibi özel günlerde dışımızdan okumayalım,yada 1.000 sure falanını dışımızdan çok kısık sesle,
diğerlerini, içimizden okuyalım. Benim boğazım ve ciğerlerim baya bi ağrıdı.
Lütfen hakkınızı helal edin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Mevlid Kandili İbadetlerimiz
Lüten DİKKAT,
Arkadaşlar, tekrar düşündümde, dışımızdan çok kısık sesle okusak bile 1.000 sure fazla.
Bu şekildede boğazımız ve ciğerlerimiz ağrıyabilir.
O zaman günde 300 süreden fazlasını dışımızdan okumayalım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.