You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

messenger ile ilgili soru

Yönetici
windows live messenger 2011 kullanıyorum..
oturum açabiliyorum fakat gelen kutuma tıkladığımda sayfa gözüküyor mesajlarımı, gereksiz, taslaklar, silinmiş, vs.. hiçbiri açılmıyor...

neyden dolayı olabilir bir türlü anlayamadım 2 aya yakındır oluyor böyle öncesinde hiçbir sorun yoktu..

bilen biri varsa paylaşırsa sevinirim..
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: messenger ile ilgili soru
şu windows live mail denen programı kullanıyorsan bilemem,ancak tarayıcıdan dolayı ise başka tarayıcılar dene.tarayıcıda da aynı şey olduysa farklı bir pc den dene.pc lerde de farketmiyorsa bir çare bilemiyorum gülücük
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
microsoft un güvenlik programlarını tavsiye etmem.anti virüs olarak bedava başka yazılımlar var,avira bile daha iyidir.en iyisi kaspersky internet security,key bulmak biraz sıkıntı tek sorun o.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
virüs bulasmıs olabılır yada tarayıcıdan kaynaklı bır sorunda olabılır afıtapgülücük
belkı de sorun sendedır,acmayı beceremıyor olabılır mısınTongueTongue
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
tarayıcı olarak firefox kullanıyorum..
ama internet explorer da yüklü msnye girip gelen kutusunu tıkladığımda firefox değil, explorer sayfası çıkıyo.. daha sonrada dediğim gibi açılmıyor işte..

exploreri sıfırlasam sorun gidermi acaba?

yorumlar içinde teşekkürler..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
virüs programı olarakda avast anti virüs kullanıyorum..

başka pcden açılıyor kardeşiminkide aynı windows live messenger, onun pcden oluyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
sıfırladım ve sorun kalktı gülücük

Allahım ne kadar mesudum:D

yorumlar, fikirler için teşekkürler gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.