You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Meşru-yasal bir Cumhurbaşkanı yok.

Meşru-yasal bir Cumhurbaşkanı yok.

Yönetici
RE: Meşru-yasal bir Cumhurbaşkanı yok.
İnanmıyorum ya şok şok şok şoklardayım demek kandırıldık inanamıyorum hala şoktayım lütfen bu bilgiyi ana haberlere falanda çıkar daha çok kişiye ulaşsın hala şoktayım. :D
Bu arada kusura bakma konunun tamamını okuyamadım.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Meşru-yasal bir Cumhurbaşkanı yok.
Bu saçmalıklara cevap vermeyi bile zül addediyorum kendime. Kendi uydurdukları yalana kendileri inanmış. Şu saçmalığa bakın ki Amerikan 6. filosunu kıble yapmışlarmış da.. da... da... Bu yazıyı kaleme alan odatv'nin müfterisi kıble nedir, kâbe nedir, namaz nedir, nasıl kılınır, kimin için kılınır vs. bilgisi olmadığı için bir delinin, yahut bir çocuğun bile kaale almayacağı yaveler zırvalamış.
Şimdi burada cumhuriyetin kuruluşundan beri Sol'u kimlerin finanse ettiğini, kimlerin emrinde çalıştığını, kimlere uşaklık ettiklerini anlatan muhtemelen yüzlerce yazı, makale alıntılarım buraya da deymez. Bilen zaten biliyor, bilmeyenlere de söz anlatmak deveye hendek atlatmak gibidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.