You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Meşru-yasal bir Cumhurbaşkanı yok.

Meşru-yasal bir Cumhurbaşkanı yok.

Acemi Üye
RE: Meşru-yasal bir Cumhurbaşkanı yok.
Balyoz, sana harbiden bi sual sormak geldi içimden. Çok merak ettim, umarım dürüst davranır ve doğru bir şekilde cevaplandırırsın. Mesela senin ve senin kafada olan kişilerin açıp inanç ve itikatlarını savunduğu bir sitede benim gibi birine konu açtırır ve özgür bir şekilde yorum yapmasına müsaade eder misiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Ben site yöneticisi değilim eğer öyle olsaydı herhalde fikir hürriyetine saygı duyar, hiçbir şekilde müdahale etmezdim herhalde, böyle radikal bir sitede bu tür yazıların silinmeden tartışmanın devam ettirilmesi beni de şaşırttı, bana ülkemizde "fikir hürriyeti" konusunda birşeylerin değişmeye başladığı izlemini verdi.

Bu nedenle forum yöneticilerine teşekkür ederim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Başkan Erdoğan'ın diploması sahte ise hakkında dava açılmalı.

1978-1981 yılları arasında İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı 4 yıllık eğitim veren İktisat ve Ticaret Yüksekokulu'da ( şimdiki adı Marmara Üniversitesi) 4 yıl boyunca Erdoğan'ın hocalığını yaptığını söyleyen CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın hakkında dava açılmalı.

Sınıf arkadaş olduğunu söyleyen, Marmara Üniversitesi Profesörü Mehmet Emin Arat, hakkında dava açılmalı.

Başkan Erdoğan'ın yedek subay olarak askerlik yapmasına izin verenler hakkında dava açılmalıdır. Zira yedek subaylığı sadece üniversite mezunları yapabilirdi.

Eğer Türk yargısına güvenilmiyorsa, tüm bilgi ve belgeler ile AİHM'ne başvurulmalı. Gerçekler ortaya çıkartılmalı. CHP HDP madem bu kadar belge var neden gerekli başvurularda bulunmuyorlar?

Bu iddiaları ortaya atarak bir çok seçim kaybettiler.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
AİHM'nin elinde delil olacak ve Başkan Erdoğan'ın diplomasını dünyaya ilan etmeyecek öylemi?
Senelerdir neyi bekliyorlar ?
AİHM görevini yapmıyorsa başka bir başvuru yeri mutlaka vardır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Atı alan Üsküdar’ı geçmiş, arkadaş milattan kalma konuyla ilgileniyor, demek eleştirecek başka bir şey bulamıyor, bırakalım da yazsın dursun. gülücük
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.