Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
meslek seçimi
meslek seçimi
Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...
Koşarak Ulaştır Ya Rabb...
Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...
Yüreğim!
Kör düğüm ...
kararsız kalmamın bir sebebi de ailem.babamın emekli olmasın 1 yıl kadar kaldı.ben de seneye gireceğim sınava.ben üniversiteye giderken emekli olmuş olur herhalde.böyle olursa ailem için endişelenmem ama onları yalnız bırakmak doğru mu bilmiyorum.biraz da onlara göre düşünüyorum.ablalarım evlendi ve başka şehirdeler.yalnız bırakmak doğru olmaz mı?
1)Mesleki, burada seni tanıyamayan birinin fikir vermesi doğru olmaz bence. Önce anan baban, sonra seni tanıyan ve samimiyetine inandığın hocaların sana daha iyi fikir verebilir. Kendimce tavsiyem işin sadece dünyevi yönüne bakma. Hem senin severek yapabileceğin hemde maddi açıdan insanlara el açtırmayacak bir tercih yapmandır.
2)Ailevi, burada anan ve babanın sağlığı, maddi durumu ve rızaları önemli. Onlara sorsan sana elbetteki destek verirler. Sonuçta her aile evlatlarının iyi bir mesleği olmasını ister. Onların rıza göstermeyeceği bir yola girme. Eninde sonunda haklı çıkıyorlar emin ol.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi