You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mesleginiz Burcunuzda Sakli

Mesleginiz Burcunuzda Sakli

>295457<
Cvp: Mesleginiz Burcunuzda Sakli
Kova: Radyocu, televizyoncu, politikacı, astrolog, bilgisayar uzmanı, arkeolog, film yönetmeni gibi meslekler kovalara göredir. Başarılı olmak için, hayal gücünüzü ve renkli kişiliğinizi sergileyebileceğiniz bir alanda çalışmayı tercih edin. İş yerinde her zaman değişikliğe ihtiyacınız olduğunu unutmayın. İnsanlara yaklaşımınızda, yanlış davranıp kötü bir etki bırakmayın. Başkalarının yapıcı önerilerini dinlemeyi reddetmeyin. İlginç olmayan konulara yönelmeyin.

POLTİKACI OLCAM BENDEgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Cvp: RE: Mesleginiz Burcunuzda Sakli
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[quote=SAHRA]
YOK EKSİK DİL CANIM SİZ BOĞA BURÇLARI BUSUNUZ İŞTE EKREM REYYAN EBÜZER HE BİDE SENTongue

kızım eksik yazdın kıskandınmı bizi bakim böğğgülücük
BOĞA:
Venüs: Güzellik, Sevgi, ve Güzel Sanatlar temsilcisi ...
yok eksiklik falan herşey burda işte daha nolsun!?...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Mesleginiz Burcunuzda Sakli
Başak: Halkla ilişkiler, alternatif tıp, ekonomist, borsacı, muhasebeci, eczacı, öğretmen, yayıncı ve satıcılık başaklara göredir. Başarılı olmak için, değerinize inanın ve fikrinizi söylemekten kaçınmayın. Sizin başarınızın başkalarına mal edilmesine ve övülmelerine izin vermeyin. Problemleri çözmek için bir adım atmadan, işinizle ilgili şikayetlerde bulunmayın. Kriz anlarında panik olmayın. Nasıl olsa onu atlatmak için bir yolunu bulacaksınız. Çalışma ortamınızdan memnun olduğunuza emin olun.

vay be gerçekten olabileceğim meslekler hatta muhasebeci olmaya adayımTongue:Tongue
sağolasın paylaşım içinyes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
BOĞA:
Venüs: Güzellik, Sevgi, ve Güzel Sanatlar temsilcisi

her zaman söylüyorum ben sanat adamıyım diye inanmıyorsunuz ahanda görün işte gülücük)))
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Bİ SANAT YAZMIŞLAR BAŞKA BİŞE BECEREMİYOSUNUZ EKREM SİZ BOĞAĞALARTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: Mesleginiz Burcunuzda Sakli
Aslan: Oyuncu, sanatçı, modacı, halkla ilişkiler, yönetici, tekniker, muhasebeci, tamirci, satış danışmanı gibi meslekler size göredir. Başarılı olmak için, başkalarından beklediğiniz kadar siz de çalışın. Diktatör olmaktan kaçının, emir vermek yerine rica edin. Yaptıklarınızla gurur duyun ama asla önemini fazla abartmayın.

he iyiymiş aç kalmıyoruz şükür...ok
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.