Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
meşhur tren sorusuna yorumlu yeni soru
meşhur tren sorusuna yorumlu yeni soru
Ancak soruyu soran art niyetli, ben bu sorudan sonra geleceği noktayı çok iyi biliyorum kendini tilki zanneden çakal işte ne yaparsın. Senin verdiğin cevabı görmemiş neden biliyor musun? Çünkü istediği cevabı vermemişsin. Foruma bunun gibi çakallar çok defa geldi, ben de sabırla cevaplar vermiştim bir ümitle ama hepsi boş ve hepsi kendini gerçekten zeki zanneden çakallar işte.
Sakın ha İslamdan soğur diye kendine vicdan yapma. Allah gönlüne göre insanlarla karşılaştırsın seni. Amin.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Daha öğle olmadı. Ayrıca sizi yandınız demedim ben. Sizin hitsbınız ile 3 konuda ki şahısların hitabı farklı zannımca. Ben sizi yargılamıyorum. Sizde ki tek gördüğüm olgu açıklamasını yapmış olduğum şeyde tekrar tekrar dönüş yapmanız. Hayır anlamadığınız yahut üstü kapalı kalan bölüm varsa buyrun söyleyin açıklarım. Hak etmeyen bir insanım kalbini kırmaktan kendimi tenzih ederim. Ama hakeden olursa da paramparça edene kadar da kırarım. Üzerinize alınmayın lütfen.
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi