You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

meşhur tren sorusuna yorumlu yeni soru

meşhur tren sorusuna yorumlu yeni soru

Yönetici
RE: meşhur tren sorusuna yorumlu yeni soru
@Seyrani kardeşim belli oluyor ki çok safsın. Safsın derken açıklama yapma gereği doğuyor, yani düşüncen ketum ve duygusuz demek istemiyorum demek istiyorum ki kalbin temiz, safiyane ve katıksız-art niyetsiz düşünüyorsun. Allah senden razı olsun.

Ancak soruyu soran art niyetli, ben bu sorudan sonra geleceği noktayı çok iyi biliyorum kendini tilki zanneden çakal işte ne yaparsın. Senin verdiğin cevabı görmemiş neden biliyor musun? Çünkü istediği cevabı vermemişsin. Foruma bunun gibi çakallar çok defa geldi, ben de sabırla cevaplar vermiştim bir ümitle ama hepsi boş ve hepsi kendini gerçekten zeki zanneden çakallar işte.

Sakın ha İslamdan soğur diye kendine vicdan yapma. Allah gönlüne göre insanlarla karşılaştırsın seni. Amin.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-08-2018, Saat:11:11 AM, Düzenleyen: alpi.
Yeni Üye
aman efendim lütfen. bir art niyetim yoktu. öyle olduğunu gösterecek bir şey yaptıysam farkında olmadan. özür dilerim. arada bir arkadaş ortamımın da gazıyla sert çıkışmış olabilirim ama lütfen konuşma tarzım sizi yanlış yönlendirmesin. aradığım sorunun cevabını bulmaya meraklıyken biraz abartmış olabilirim ama bu ithamları hakettiğimi düşünmüyorum. eğer huzurunuzu bozduysam özür dilerim ve giderim. ha eskaza son üç konuyu yazan aynı kişiyse ve bu bensem. artık naparım bilemiyorum. iyi forumlar hayırlı akşamlar. dediğim gibi kırılmaca darılmaca olmasın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Hayırlı akşamlar mı gülücük Daha öğle olmadı. Ayrıca sizi yandınız demedim ben. Sizin hitsbınız ile 3 konuda ki şahısların hitabı farklı zannımca. Ben sizi yargılamıyorum. Sizde ki tek gördüğüm olgu açıklamasını yapmış olduğum şeyde tekrar tekrar dönüş yapmanız. Hayır anlamadığınız yahut üstü kapalı kalan bölüm varsa buyrun söyleyin açıklarım. Hak etmeyen bir insanım kalbini kırmaktan kendimi tenzih ederim. Ama hakeden olursa da paramparça edene kadar da kırarım. Üzerinize alınmayın lütfen.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.