You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Merhabalar kardeşlerim

Merhabalar kardeşlerim

Yeni Üye
Merhabalar kardeşlerim
Merhabalar kardeşlerim nickimdende anlayacağınız üzere bir Anglikan'ım ve buraya müslümanlıkla ilgili kafama takılan bazı soruları sormak için geldim.Müslüman olmak için değil yani.Umarım anlaşırız kaynaşırız ve bende sorularıma cevap bulurum kardeşlerim.Amin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Merhabalar kardeşlerim
hoşgeldiniz. biz de sizlere merak ettiklerimiz varsa sorar karşılıklı istifade ederiz birbirimizden inşaallah. anlaşmak umuduyla (:
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
inanç kalbi birşeydir. sizin de dediğiniz gibi asla yargılamadn merak etiklerimizi sormalıyız ki ne siz ne de biz kulaktan dolma bilgilere değil gerçek bilgilere ulaşalım. teknik olarak yanlış bir cümle kurdum ama anlayın işte :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
oh be :D:D:D
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Sağolun arkadaşlar kaba_kulak çok güzel bir şeye deyindin gerçekten.Bende buraya aslında tamda kulaktan dolma bilgileri silmek için geldim ve sizede yardımcı olabilirsem kendi inancım hakkında dolaşan dedikodular hakkında ne mutlu bana kardeşim gülücük

Bu arada Anglikan'lık çok fazla bilinmez belki tam inancımı anlayamamış olabilirsiniz diye söylüyorum bir Hristiyan mezhebidir.Katolik'lerle %90 derecede aynıdır sadece Papa'nın otoritesini kabul etmeyiz.Saygılar gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
anglikan kilisesi diye birşey duymuştum sadece o kadar :D
peki siz neden papanın otoritesine rest çekiyorsunuz?
PEAH!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.