You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Merhabalar Ben Geldim

Merhabalar Ben Geldim

Yeni Üye
Merhabalar Ben Geldim
Selamün aleyküm, hepinize hayırlı günler dilerim, foruma bu gün üye oldum, paylaşım ve anlatımlarımla foruma renk katacağıma inanıyorum. İnternet dünyasında müthiş bir bilgi kirliliği olduğu gerçeği yadsınamaz, ben o yüzden paylaşımlarımda tamamen özgün ve doğal olmayı tercih ederim. Yani demem o ki "A" forumunda yayımlanmış bir yazıyı kopyalayıp burada yeni bir konu açıyormuş gibi göstermekten imtina ederim. Elbette kaynaklarımız olacak lakin, paylaşımda bulunurken kendi fikir, düşünce ve tasavvurlarımızı konuya katarak tamamen özgün makaleler yazmalıyız kanaatindeyim. Hepinize sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler dilerim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-07-2019, Saat:09:49 PM, Düzenleyen: fatimazehra.
Yönetici
RE: Merhabalar Ben Geldim
Aleykümselam. Hoş geldiniz.
Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.