You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
merhabalar
foruma yeni katıldım... karizm

iyi bir etkileşim olacağına inanıyorum. ifade

hayırlı ramazanlar...
Degerli cetin_artar Kullanicisi Aug 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: merhabalar
kardeşim hoşgeldin inşaallah güzel paylaşımların olur

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
well come to do ihlforum
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hoş geldin üyeliğin daim olsun inşaAllah
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
heyyy ne güzel bir karşılama töreni sağolun var olun...

bihemta kardeşim, İnşaAllah hep beraber olur...

privateboy thank you so much... is it ok to rite in english???

neyzen kız ve reyyan sağolasınız...

antisiyonist sağol nickini sevdim...

elimlamra gitmem için uğraşma ifade yeni geldim burdayım kolay kolay gitmiyorum. sanırım iyi anlaşacaz sizinle...
Degerli cetin_artar Kullanicisi Aug 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.