You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
MERHABA
Çok çapkın değilmi?

Gözlerine 30 saniye

bakabilirmisiniz...

[img][Resim: SafeRedirect.aspx?][/img]
Merhaba

Hiç düşündünüz mü yada bilen varmı içinizde 'merhaba' ne anlama geliyor diye?. Çok ilginç bir o kadar da hoş ve sıcak bir anlamı varmış meğer. 'merhaba' aslında Farsça kökenli olup 'benden size zarar gelmez' anlamına geliyormuş. Çok hoş değilmi ?

Bunu öğendikten sonra karşımdaki insana merhaba demek daha bir anlamlı oldu benim için.

bu mesajı okuyan herkese benden “ Merhaba “
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: MERHABA
Paylaşımın benim için derde deva niteliğinde oldu. Bu günlerde sürekli bana bu kelimenin anlamı ve Türkçe olup olmadığı soruluyordu.Sayende onlara verebilecek bir cevabım var artık.
Allah'ım Filistinli müslümanlara yardımı bizim elimizle nasip et!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-03-2008, Saat:08:23 PM, Düzenleyen: Umman.
Kayıtsız
Cvp: RE: MERHABA
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:s.a. varken merhaba da neymiş

bay çok bilmiş konuştubööögülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: MERHABA
Umman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Paylaşımın benim için derde deva niteliğinde oldu. Bu günlerde sürekli bana bu kelimenin anlamı ve Türkçe olup olmadığı soruluyordu.Sayende onlara verebilecek bir cevabım var artık.

faydalı olabildiysem ne mutlu bana...

resime gelince yüklenmiyo küçük bi bebek resmiydi
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.