You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Merhaba dostlar
öncelikle hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
aklıma takılan şeyler var.eskiden dinime bağlı biriydim ama sonra ne hikmetse dinden uzaklaştım.cumalara gitmiyorum.namaz kılmıyorum.oruç tutmuyorum.ölüm var biliyorum.hesaba çeken de var.Allah var.peygambere inanıyorum ama yollarından gitmiyorum. bu konuda yardım istiyorum. şimdiden Allah razı olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Merhaba dostlar
Aleykum selam.
İnsanoğlunda zaman zaman bu gibi soğumalar olabiliyor.Bana göre çare hemen arkadaş çevrenizi degiştirmeli ve namazinda orucunda kuraninda dindar insanlardan çevre oluşturmalısıniz.Hatta sosyal medyada da dindar olmayan insanları silip yerine dindarları eklemelisiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Merhaba.

Böyle bir endişe taşıman ve rahatsızlık duyman imanlı olduğunun açık bir göstergesidir. Kutluyorum seni.
Böyle bir endişe taşıdığın için mutlu olmalısın.

Kuran oku. Bilmiyorsan dinle.
"Bunlar, iman edenler ve gönülleri Allah'ın zikriyle sükûnete erenlerdir. Bilesiniz ki, kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur." Rad Suresi 28. Ayet

Kuran Meali oku.
Ayetler hakkında düşün. Mutlaka bazı ayetler aklına takılmalı. Bu ayetleri tefsirlerden araştır. Böylelikle imanını artır.

Kalpte iman vaki olursa İslam'ı yaşamadığın için rahatsızlığın dahada artacaktır.

Allah imanını kutlu kılsın. Allah yardımcın olsun. Amin.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
merhaba hayırlı olsun üyeliğiniz.
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.