You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Merhaba arkadaşlar çok kötü bir durumdayım. Bakarmısınız bi..

Yeni Üye
selamün aleyküm islamiforum.net ailesi.

Ben 16 yaşında lise 2 öğrencisiyim. Okulda beni çok eziyorlar,dışlıyorlar. Her konuda yapmadığım birşey hakkında sürekli dedikodu çıkarıyorlar. Ne yapacağımı bilemedim. Her seferinde "ya sabır" çekiyorum ama artık bir yere kadar şuan taşmak üzereyim. Yarın okul var ve yine kesin yapacaklar birşeyler. Kavga etsem biraz kiloluyum ve kavga etmesini bilmem. Sırf dersler hakkında biraz iyiyim diye elinden geleni yapıyorlar. Ve birde dinime birazda olsa düşkünüm diye... Çok küçük duruma düşüyorum her zaman. Bağzen içimden onları öldürmek gelmiyor değil napayım çok sinirlendiriyorlar beni..
Arkadaşlar sizden ricam bana bir dua olur,ayet olur bana bir çözüm söyleyin kurtulayım şunların elinden..

Şimdiden Teşekkürler.
allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
HaTİcE---KaYHaN
RE: Merhaba arkadaşlar çok kötü bir durumdayım. Bakarmısınız bi..
a.s. kardes onlara uyma allah sabredenleri sever sen sabretmeye devm et kazanan sen olursn onlar değil ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste .

bol bol teşbih çek allah a inan sana bi çıkış yolu açar inşallah dersine çalış benden bu kadar kardes

allah yardımcın olsn diğer yorumları bekleriz inşallah dua ile
Yere düşen ekmeği hemen alıp
3 kere öperdik , iyi çocuklardık biz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Merhaba arkadaşlar çok kötü bir durumdayım. Bakarmısınız bi..
Sen doğru olduktan sonra varsın seninle dalga gecsinler

Allah haklıyı korur herzaman
Biraz sabır ve dua
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.