You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Cezalı Üye
Merhaba
Nickimden de anlayacağınız gibi Agnostiğim. Ben sizin düşüncelerinize saygı göstereceğim. Umarım sizde benim düşüncelerime saygılı olursunuz. Saygı olursa sorunda olmaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Merhaba
Hoşgeldiniz.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
meb hosgeldin foruma herkese kapimiz acik fakat agnostik nedir hic duymadim
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Merhaba kardeşim. Hoş geldin! Agnostik olup da bu forumda olduğuna göre, İslam'ı merak ediyorsun. İslam hakkındaki sorularını cevaplayabileceğimi düşünüyorum. Ya da bazı arkadaşlarımız da cevaplayabilir. Bilmeyenler için agnostik: "Bilinmezlik inancıdır." Yani bir Yaratıcı olabilir de olmayabilir de. Benim de nickim Hakikat, bunu koymamın hikayesini anlatmayacağım ama doğru yolu bulduğum için bu nicki seçmişimdir ve kendime "Hakikat" demişimdir.
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.