You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
merak ediyorum
bugün radyoda frekansları gezerken serdar ortaçın bir şarkısında

"seni çöpe atacağım, poşete yazık"

dediğini duydum
sertaç ortaç gibi birine böyle bir lafı söyletebilen şahsiyeti merak ediyorum.. Smile
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: merak ediyorum
parçalarını hiç değerlendirmeye tabi bile tutmam zaten de, yine de şiiri yazan bari başkasına verseymiş olurmuş Smile

bu arada bu başlıkta mrak ettikleirnizi dile getirebilirsiniz.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bütün kanallarda aynı haberleri dinleyip durmaktan, akşam haberleini gece haberleirni tek tek izlemekten dedem ne zevk alıyor merak ediyoruuuummm ifade ifade
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sevra bende sunu merak edıyorum:senı sarkının bu bolumu ıle ılgılı konu acman konusunda zor mu kullandılar,illa acacaksın dıye tehdıt mı ettıler ifade
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
merak ediyorum cennete girebilcekmiyim ?

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.