You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

merabalar ilgilenirmisiniz bnmle dardayim

Yeni Üye
Merhabalar, ben 24 yasindayim, son 3 gundur bendeki degisikligi sizinle paylasmak istedim kisa ve oz tutmaya calisacagim. ben kendimi taniyamiyorum artik. tanisma bolumunu sectim ki kendimlede tanisayim.

bundan alti ay once bi bayan arkadasla tanistim. ve gectigimiz pazartesi gunu eski erkek arkadasi bi motosiklet kazasinda hayatini kaybetti. bizde onceki gun küsmüstük her zamanki abuk subuk seylerdi. ve o pazartesi dayanamadim mesaj attim cevap vermedi gorusmek istemiyor dedim bekledim. sonra faceboktan bi ortak arkadasimiz basimiz sagolsun gibisindrn bsyler paylasmis. gercekten cocuk kaza yapmis ve iki saat sonra hastanede hayatini kaybetmis. bu cocuk kizin 3 yillik arkadasiymis ki en son kizi, en yakin arkadasiyla aldatmis ve o sekilde iliskileri bitmis. buraya kadar olan olay olabilir. bu zamanda gecmisinde ask yasamadim diyen kiz zor bulunur.
hayatini kaybettigi gun benden sogudu ve mesafemiz uzak oldugu icinde telefonla gorusuyorz cevap vermedi ben sallamaya basladi. cok bunaldim cok daraldim ve allaha sigindim. isin ozu ben iki gundur namaza basladim ve gun de en az iki sefer yasin okuyorum. namaz kilarken huzur buluyorum. dualar zikirler elimden geldigi kadar yapiyorum. ve guzel rabbimden hayirlisini diliyorum. bazen diyorum ki keske o cocuk ölecegine ben ölseydim de bunlari yasamasaydim. bazende vardir bi hayir diyorum allaha siginiyorum. inanmazsiniz belki camiden cikiyorum agaclara yagan yagmura bakip sukrediyorum allahin aski sanki rabbimin kollari sirtimdaymis gibi hissediyorum kendimi guvende hissediyorum.
su son 3 gune kadar nerde pislik var ordaydim. uyusturucu kullanirdim, alkol alirdim, yalan soylerdim, dolandirirdim herkezi, bunu soylemekten cok utaniyorum ama allaha laf soylerdim. cok pisman oldum onun aski bi baskaymis bunu ogrendim. allahi yasamanin zevki bi ayriymis :-)
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: merabalar ilgilenirmisiniz bnmle dardayim
Senin içinde varmış herşey kader çizgisinde gelişmiş sen zaten iyiye yönelmek istemişsin ki içinden Rabbim seni o yola yazmış gülücük Allah daim etsin kardeşim..
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
belkide bulundugum ortamlar beni buna surukledi. sukurler olsun yatip kalkip sukredecgm bundan sonra :-)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah dilediğine hidayeti verir.Hidayetin kıymetini bilmeyenden de hidayeti geri alır.Hidayet dahi şükür ister şükür görmezse kaçıp gider.Hidayetin şükrü, yanlışlara bir daha dönmemektir.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu olaylar başına gelmeseydi belki hatalarına devam edecek ve o günahkar halinle ölüm sana yetişip sonsuza kadar sürecek bir pişmanlığa düşecektin

sen alkolün,uyuşturucunun velhasıl günahın içine batmışken bile sana kapılarını kapatmamış Allah ,bir gün girer diye açık bırakmış ve sana da nasip olmuş girmek.

artık o kızın geri döneceğini bilsen de yakaladığın bu ihlası geri vermezsin heralde

ve unutma ki seni iplemeyen bir kızdan ayrıldıktan sonra kavuştuğun Rabbin seni hiç ama hiç bırakmayacak

çok kız var dünyada elbet birisini sevip evlenirsin,elbet birisi kanayan yaralarına merhem olur lakin

Allah gibisi yok ki O'nu kaybedipte başkasına açalım gönlümüzü

çok karlı bi ticaret yapmışsın,sesini çıkartma gülücük
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Allah hep boyle zamanlarda aklımıza geliyor nedense...
hikayen cok dokunaklı,acın geçsin yeniden yaşamaya başlarsın eski hayatını.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Bööö gelmiyo artik belkide basladi bile
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.