bundan alti ay once bi bayan arkadasla tanistim. ve gectigimiz pazartesi gunu eski erkek arkadasi bi motosiklet kazasinda hayatini kaybetti. bizde onceki gun küsmüstük her zamanki abuk subuk seylerdi. ve o pazartesi dayanamadim mesaj attim cevap vermedi gorusmek istemiyor dedim bekledim. sonra faceboktan bi ortak arkadasimiz basimiz sagolsun gibisindrn bsyler paylasmis. gercekten cocuk kaza yapmis ve iki saat sonra hastanede hayatini kaybetmis. bu cocuk kizin 3 yillik arkadasiymis ki en son kizi, en yakin arkadasiyla aldatmis ve o sekilde iliskileri bitmis. buraya kadar olan olay olabilir. bu zamanda gecmisinde ask yasamadim diyen kiz zor bulunur.
hayatini kaybettigi gun benden sogudu ve mesafemiz uzak oldugu icinde telefonla gorusuyorz cevap vermedi ben sallamaya basladi. cok bunaldim cok daraldim ve allaha sigindim. isin ozu ben iki gundur namaza basladim ve gun de en az iki sefer yasin okuyorum. namaz kilarken huzur buluyorum. dualar zikirler elimden geldigi kadar yapiyorum. ve guzel rabbimden hayirlisini diliyorum. bazen diyorum ki keske o cocuk ölecegine ben ölseydim de bunlari yasamasaydim. bazende vardir bi hayir diyorum allaha siginiyorum. inanmazsiniz belki camiden cikiyorum agaclara yagan yagmura bakip sukrediyorum allahin aski sanki rabbimin kollari sirtimdaymis gibi hissediyorum kendimi guvende hissediyorum.
su son 3 gune kadar nerde pislik var ordaydim. uyusturucu kullanirdim, alkol alirdim, yalan soylerdim, dolandirirdim herkezi, bunu soylemekten cok utaniyorum ama allaha laf soylerdim. cok pisman oldum onun aski bi baskaymis bunu ogrendim. allahi yasamanin zevki bi ayriymis :-)
Allah daim etsin kardeşim..
gelmiyo artik belkide basladi bile