You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
melisadan...
arkadaşlar neler oluyor anlamadım
ben özel üyeydim üyeliğim silinmiş ve 600 yakın mesajım vardı onlarıda silmişler
bir sebebi olmalı yanlış bir şeymi yazdım veya bir hatamı yaptım biri açıklarsa sevinirim özel üye olmam kimi rahtsız etti lütfen kim yaptıysa açıklasın
kim yaptıysa hakkımı helal etmiyorum ....
istemiyen olursa burda beni açıkca söylesin çeker giderim
saygılarımla melisaKizgin
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
RE: melisadan...
sakin ol melisa relax lutfengülücük
daha öncede böle olmştu, eskı halıne dönmüştü daha snra, şmd de hata var, ama düzelirWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
benimde mesajlarım silinmiş yorumlarım kaybolmuş....avatarım ortada hiç yok ....sanırım teknik bir sorun var....saygı değer yöneticilerimiz bu sorunu halledecek ve bizi sevindirektir
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
tamm o zaman kasıtlı bir şey değilse önemli değil
Bunu ilk beğenen sen ol.
evet arkadaşlar teknik bi sorun var, düzelicek mrk etmeyınWink
ne güzl bn de yıne eskı mod halime dönmüşümgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-08-2008, Saat:11:31 AM, Düzenleyen: Qbra.
beYaz yoLcu
Cvp: melisadan...
Hay Allah ben hala aynıyım özel üye bile yapmamışlar yanlışlıklaBig Grinilçıkar:
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hay Allah ben hala aynıyım özel üye bile yapmamışlar yanlışlıklaBig Grinilçıkar:

kahkahakahkahaifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hay Allah ben hala aynıyım özel üye bile yapmamışlar yanlışlıklaBig Grinilçıkar:

admin yapsalardı özel üye az gelir kahkahakahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ya benimde mesajlarım silinmiş sabahtan beri uğraşıyorum inş teknik hatadır ve düzelir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
bir çok konu bir çok msj silindi resmen eskiye dönüş gibi bişe olmuş

eskiden mod olanlar şimdi gene mod olmuş yeni modlar üye olmuş

yeni olan bir çok şey silinmiş anlıcanız

teknik konularla ilgilenen kişi atmaca gelince daha açık ve net bir açıklama yapacktır size eminimgülücük

bu arada benimde mjlarım gitmiş hepppSad
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.