You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: melisa
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rosegulMelisacıma sakin bir kafada ve sakin bir günde yazmak istiyordum bu güne nasipmiş rosegul
seninle mesajlarda tanıştık karmalarda kaynaştık ama henüz msnde karşılaılaşamadık (çok istememe rağmen olsun gönüllerimiz bir olsun ) canm benim
netten insan insana nasıl kanı kaynar ısınır sever rosegulbilmiyorum ama oluyo melisaya asude ablaya ve meloşa(free) çok ısındım ve çok sevdim vallahi rosegul
melisa çok tatlı sevecen özel bir insan benim için

RABBİM mutluluğunu tamammına erdirsin inşallah
HERŞEYİ gönlüne göre versin
iki cihanda da mükafatlandırsın
ben senden razı oldum ALLAH 'TA senden razı olsun

aminnnn

binnur valla bende çokkk seviyorum seni rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: melisa
MUHAMMED SİDAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b]FAZLA TANIMA FIRSATIMIZ OLMADI AMA TANIDIĞIM KADARIYLA SESIZ SAKIN BIRI ...
BUGÜNÜ MUTLU YARINI UMUTLU OLMASI DILEĞIYLE...[/
b]

tşk ediyorum MUHAMMED SİDAR kardeşim ....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Cvp: RE: melisa
MicstYle Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sanırım iyi biridir:D

tşk ederim kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: melisa
Melisacımı çok tanıomıorum yani tanışma fırsatı olmadıgülücükama eminim ii birisidir.
İİ yürekli bi kızımız maşallahgülücükYakında dünya ewine gircek Rabbim bi ömür boyu mutlu etsin...
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
IKI GUNLUK BI UYEYIM AMA NIYEDE BIR DUSUNCEM VAR:
AÇMIŞ OLDUGU KONULAR VE KONULARA YAZMIS OLDUGU CEVAPLARA BAKILIRSA SAMİMİ BİR MÜSLÜMANDIR...

RABBIM SENİ BU DOĞRU YOLDA DAİM EYLESIN...

SELAMETLE....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
hepinizi çok seviyorum
RABBİM hepinizi korusun inş
allah hepinizi peyganber efendimize komşu eylesin
AMİN AMİN
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.