You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mekke'de mason izleri

Mekke'de mason izleri

Acemi Üye
Mekke'de mason izleri
Mekkede ki özellikle yabancı otellerde bir çok masonluk ve haç işareti göze çarpıyor.
Çok ilginç. İç içe geçen üçgenler, her şeyi gören göz, malum piramit ve dekorasyona kamufla edilmiş haç işaretleri var.

Yeni saat kulesindeki Allahuekber kelimesinin ekber kısmında bile alışılagelmeyen şekilde elif ile kaf harfi üst üste getirilmiş. Size paranoya gibi gözükebilir, ama bu tip şeyler giderek artıyor. Diğer din mensupları mekke'ye giremiyor ama sembolleri ile bir şekilde içeri sokuluyorlar. Zaten krallığın yabancılarla olan sıkıfıkı ilişkileri malum.

Böyle bir sıkıntı var. Umre veya Hacc'a gidenler çevrelerine biraz dikkat ederlerse göreceklerine eminim. Yabancıların yüzleri gülücükle doludur, ancak güvenilmezler.

Bilgi vermek, şöyle bir beyin fırtınası yapmak istedim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Mekke'de mason izleri
Bu linkde olan saatin üzerindeki Allahu ekber yazısı hat sanatı ile yazılmış... Hat sanatı ise yazıların üst üste binmesi demekdir.İlk defa bu şekilde yazılmamıştır Allahu ekber yazısı görseller de birçok örneği mevcuttur.Yani ben bir behs göremedim. Sanırım bu iş tamamen insanların nasıl baktığı ile alakalı,aklıma oralarda haç aramak gelmiyceği için Allahu ekber yazısında da bunu görmemem normal =)
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Mekke'de mason izleri
Aslında bu konuyu uzatmak ve sizleri sıkmak istemiyorum. Sadece bir kaynak vereceğim. İşaretlerin belli görüntülerin, cisimlerin içinde kullanılması ve bunun insanların bilinçaltına yerleştirilmesi yeni bir şey değil. Flimlerde, reklamlarda, kliplerde çok kullanılır. Güçlü bir silahtır.
Ve Bu amaçla Sefer Darıca'nın "Sübliminal İşgal" adlı eserine bakabilirsiniz.
Hayırlı günler.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.