You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: Mecaz-ı Mürsel^^
bak bak arkadaşına nasıl yorum yapıyor bize de böyle yapsana ) ablası
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
[Resim: 5_in_1_by_aznavur.jpg]

içses frekansı bozar!

"Benim bildigim, bu dunyada hemen herkesin defterini durmek istedigi en az bir kisi vardi. Tutup da cinayet islememeleri, asla bir cana kast edemeyecekleri anlamina gelmiyordu. Amel defterine bu zehir zikkim gunahi yazdirmamis olabilirlerdi, kabul. Ama bu demek degildi ki, gonullerinden dahi gecirmiyorlardi boyle bir heva ve hevesi."

-elifşafak,ask-
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
[Resim: deli.jpg]

hakkıyla şirk?!

"Bu âlemde hakikî kâfiri nerede bulacaksın? Hadi bul da önünde secdelere kapanayım! Yeter ki hakikatiyle "ben kâfirim!" desin de bûseler vereyim ona!"

şems-itebrizî-makalât
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
[Resim: layy]

fotoğraf: Celil Sezer

"Muhakkak ki bütün insanların birer ruhu vardı, ancak birçoğu bunun farkında değildi ve gene farkında olmadan geldikleri yere gidecekti. bir ruh ancak bir benzerini bulduğu zaman ve bize, bizim aklımıza, hesaplarımıza danışmaya lüzum bile görmeden, meydana çıkıyordu... biz ancak o zaman sahiden yaşamaya -ruhumuzla yaşamaya- başlıyorduk. O zaman bütün tereddütler, hicaplar bir tarafa bırakılıyor, ruhlar birbiriyle kucaklaşmak için, herşeyi çiğneyerek, birbirine koşuyordu!..."

sabahattinali-kürkmantolumadonna
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
[Resim: vav_kopyddala_1__1240042187.jpg]

Rabbi vav gibi mütevazı olsun ister kulları.

Musa dal olmuştur ama Firavunun gözü Elifte kalmıştır.

İbrahim ateşte vavdır Nemrut bizzat ateşe odun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
[Resim: 11753310342982181-lg.jpg]

“Çâresiz kaldığın zamanlarda git bir taş ustası bul ve seyret. Adam belki yüz kere vurur taşa. Ama değil kırmak küçücük bir çatlak bile oluşturamaz. Sonra birden yüz birinci vuruşta taş ikiye ayrılıverir. İşte o zaman anlarsın ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değilondan öncekilerdir.”

Jacop RİİS
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Bu âlemde hakikî kâfiri nerede bulacaksın? Hadi bul da önünde secdelere kapanayım! Yeter ki hakikatiyle "ben kâfirim!" desin de bûseler vereyim ona!"

sozun ozu...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.