You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Mahremiyet ve Tesettür…

Mahremiyet ve Tesettür…

Profesör
RE: Mahremiyet ve Tesettür…
burdan da anlaşılacağı üzere kadınlarımıza görevler düşüyor onlar emirlere uymazlarsa hem kendilerini hemde gafletlerinden dolayı başkalarını da mesuliyet altına alıyorlar RABBİM hidayet versin cahillerden muhafaza eylesin, zaten kötüler olmasa iyilerin kıymeti nerden anlaşılacak ki. İhlaslı emirlere uyan bir hanımın derecesini kimseler bilemez.
sözüm şu ki evet örtünmeye dikkat edileceği gibi kalbide temiz tutmak (yani ihlas) lazım biri eksik olursa öteki de eksik oluyor maalesef.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-03-2015, Saat:09:48 AM, Düzenleyen: duadaş.
.
Hasan Akçay, paylaşımı yapan arkadaşı ne ile itham ettiğinize dikkat edin..İfade ettiğiniz kırpma, biçme olayıda nerden çıktı?! Kötü niyet arar iseniz milyon bahane bulunur elbet..Üslubunuza dikkat edin..özellikle o "Tamam ?" İfadeside neyin nesidir?? Güzellikle ifade edin, belirtin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Öne sürülüyor ki
"kadınların kendilerine tâbi erkekler"den kasıt
"kadınların kadına ihtiyaç duymayan erkek tâbileri"dir;
mesela hadım edilmiş olanlar.

Tamam, öyledir diyelim.

Tesettürlü kardeslerimize
sordum.

Siz saçınızı
hadım edilmiş erkek tâbinize
açar mısınız?

Cevap:

Hayır! Çünkü önemli olan
onun bana nasıl baktığı değil
benim ona nasıl baktığımdır.

Ne dersiniz?
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Oda bir sebeptir

Ben ve Hafsa Nebi (s.a.v.)'in yanında oturmuştuk. İbn-i Ümmü Mektum girmek için izin istedi. Nebi (s.a.v.) bize; örtünün dedi. Ben: Ya Rasulullah! o, kör bir adam, görmez, dedim. Allah Rasulü: O, kör ise de siz onu görmüyor musunuz? buyurdu.

Bir Erkeğin hadım edilmiş olması onun nefsini öldürmez o Yüzden hadım edilse bile yanında olması yada saçlarını göstermesi olmaz hem Erkeğin hemde bayanın nefsi vardır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-03-2015, Saat:11:10 AM, Düzenleyen: fenafillah.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.