You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

MACERALI BİR OLAY...?

MACERALI BİR OLAY...?

Emekli Üye
Cvp: RE: MACERALI BİR OLAY...?
*ayayşe* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:her dakıkam macera :D hangi birini anlatimkiTongue

hadi ya ...seninle yaşayan yaşlanmaz desenegülücük

ole denmez aslında adamın basında sac bırakmam cadıyım cadı :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Emekli Üye
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkezin birsürü macerası vardır anlat anlat bitmez ama yazmaya üşeniyorumgülücük

mesela?düşünüyorum:Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkezin birsürü macerası vardır anlat anlat bitmez ama yazmaya üşeniyorumgülücük

AAA ABİ BİZ BURDA EŞŞEK BAŞIMIIIZZZ...

Bİ ZAHMET YAZIVER...gülücük

ABİM BENİ KIRAMAZ BE HADİ...okgülücük

BEKLİORUZ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: MACERALI BİR OLAY...?
biz lise sondayken okuldan kaçtık bigün herzamanki gibigülücük sonra cd ciye gittik cd alıp arkadaşta filim izliycektık cd ci kapalılıydı camınada yazmıski bankaya kadar gittim çaldırın gelirim bide telefon numarasını yazmışgülücük.) biz tabi durur muyuz ıkıdebır caldırıp duruoz adamı bekledik bekledik gelmiyo sonrada biz cama bi not yazdık koyduk
ne hasta bekler sabahı
ne taze ölüyü mezar
nede şeytan bi günahı
seni beklediğim kadar
geçti istemem gelmeni
al başına çal cd lerini
saatlerce bekledik gelmedin
gelme artık neye yarar!!
bunu yazıp koyduk cama ve koşarak gittik cok bombaydıı ya hala aklıma geldıkce gulmekten kalp spazmı gecırıorum:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ne istediniz necip fazıl kısaküreğin güzelim şiirinden:D
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: MACERALI BİR OLAY...?
geçen hafta cumartesi günü sene iki çiftsıfır bide sekiz(2008)

dersanedeyiz ve birsonraki ders geometri:s geometiricimizde sürekli dersi tahtaya anlatırgülücük

bizde dedik bu dersi ekelim.kızlarla çıktık dersaneden kaçıyoruz bi baktık ki bizim hıdır(müdür) sonra aralardann kaçtık kurtulduk...gülücük

tam dersin bitmesine 5 dk var biz artık dersaneye gitcez bi baktım.anaaaa babamın arabasıvavvvvvvv shok olduk.tabi ben hemen saklandımokgülücükanam görmüş tabi bnm saklandığımı gülücük sonrada bizi sobelediler kulağımızdan tuttukları gibi dersaneye götürdüler...

aman bi daha tövbe ettim.geometri bile olsa kaçmıcam...sobeleniyorum bole iştegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: MACERALI BİR OLAY...?
akıllım dersanaye niye geri dönüyon.gitsene yoluna.bi dersi bile ekmeyi beceremedin beicýn
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
he valla acemi bu ablası:Dhep kaçtım hiç yakalanmadım.:D:D:D
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
beyza:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he valla acemi bu ablası:Dhep kaçtım hiç yakalanmadım.:D:D:D

ders alırım artık beyzam senden.

şuna bak iyi bişi yapmış gibi...icon
gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.