You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Maç Sonucu: Trabzonspor: 3 – 2 Fenerbahçe

Maç Sonucu: Trabzonspor: 3 – 2 Fenerbahçe

Profesör
RE: Maç Sonucu: Trabzonspor: 3 – 2 Fenerbahçe
yani 10 senedir yenemediğiniz beraberlik bile çok nadir aldığınız takımları ne hikmetse bu sene lokum gibi yendinizgülücük buca maçında ve manisa maçında son dakikalarda attığınız goller öncesi rakiplerin nasıl yere atladığınıda fark ettinmi poku kardeşimgülücük sadede gelirsek sen bana 5 maç sayarsan ben sana 15 maç sayarım onun için bence hiç konuşmagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
abicim hala anlamıyorsun beni ya cımbomu ve beşiktası zar zor yendık biz...hatta evımızdekı macta bıle cımbom bıraz daha ustuntu yıne olmadık posizyon gol oldu...fenerı kolay yendık bı tek... manısa macında bızzat manısadaydım abi :D sen sagdan soldan duymussun bırılerı yazmıs cızmıs gelip burda soyluyon :D neyın ne oldugunu tum turkıye gordu....sen 15 mac cıkarırsın ben 55 mac cıkarırım cunku cıkarcagım takım fener :D neyse bişey demıyorum artık abıcm sen haklısın tamam bak buda son mesajım daha fazla kızdırmım senı :D
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
valla bizim keyfimiz yerinde kupamız cebimizde niye kızalım ağlayan biz değilizkigülücük gs maçını izlemedim ama bjk maçını izledim bjk biraz sıksa size fark atardı ama ne hikmetse oynamadılar.manisa maçında alanzinhoyunun attığı golu o halde bir kez daha izlemeni tavsiye ediyorumgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
fenerin kupası cebınde ama şerefi kodeste gülücük Senol Güneş: Adalet zengin bir hazinedir günü gelince lazım olur gülücük gs macını ızlemediysen nıye ızle dıyon abı gülücük bjk macında verılmeyen penaltımıza baktınmı abi rustunun buraga yaptıgı...nerden bakasın :D görmez sizin gozunuz onu :D

izledim abi senın o golde takıldıgın yer neresi ? adam 1 kısıyı gecıyor vuruyor gol oluyor bu kadar...
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sizin başkan ve yöneticilerde gözaltına alındı ve onlarda mahkemeye çıkıcak unutma. ayrıyetten kim neden tutuklandı bilmiyoruz. gs maçı için izledim şu şöyle oldu demedimkigülücük sadece yıllardır yenemediğiniz her sene fark yediğiniz takımı ne hikmetse bu sezon yendiniz dedimgülücük o golde adamın yere balıklama nasıl atladığını görmemişsin demekki

Bunu ilk beğenen sen ol.
abi yendık cunku bu sene harbı super bır kadromuz vardı yapma lutfen mıllı takıma 7 futbolcu ben hayatım boyunca gormedım..yıllardır yenemedıgımız bır takım yokkı soyledıgım gıbı 7 galıbıyet 4 beraberlık 9 yenılgı ıdı..

abi yapma allah askına ya :D alanzınho topu cekıyor adamda agır kalınca yatarak mudahele etmek zorunda kalıyor ama edemıyor :D baska golmu yok tartısılcak gıtmıssın hangı golu bulmussun :D

Şampiyon Trabzonspor

Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu sene küme düşme mücadelesi veren galatasaray milli takıma kaç oyuncu gönderdi blgin varmı bu konuda?? bjk bursa ve gsnin ligden çok erken kopması ve küme düşecek takımların çok erkenden elli olması sebebiyle bir çok takım iddasız kaldığı için meydanı boş buldunuzgülücük gerçekten bak trabzonspordan fenere transfer yapıyım desem bir tane kaliteli topçu yok benim gözümde
Bunu ilk beğenen sen ol.
galatasarayın bu hallere dusmesının sebebi yerli futbolcular degildir.. oyle olsa sızın 5 atmanız gerektı bu takıma...ama 80dk tutuştunuz izlediysen gülücük o saydıgın 3 takımı hem kendı evinde hemde deplasmanda çatır çatır yendık abicim gülücük

sizin paranız trabzondan fenere transfer yapmaya yetmez gülücük

Şampiyon Trabzonspor

Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bizim bi topçumuz sizin tüm takımınızı alır poku fazla uçma istersen bütçeni veririrm eline yoksa apışıp kalırsıngülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
demek istedigimi anlamadın ama neyse abi gülücük

Şampiyon Trabzonspor

Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.