You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Maç Sonucu: Trabzonspor: 3 – 2 Fenerbahçe

Maç Sonucu: Trabzonspor: 3 – 2 Fenerbahçe

(...)
RE: Maç Sonucu: Trabzonspor: 3 – 2 Fenerbahçe
fena kafiye yaparım :D
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
bak bak bak ekrem abının hareketlere bak triplere bak :D pokou kayıp mayıp :D bişey söylim abicm ben bu laflara gelemem ha ceyhun abı bılır :D ben trabzonspor yuzunden cok kavga ettım mılletle coguda yonetıcıydı :D hadi yine iyisin bişey demıyorum :D şampiyon sızsınız tamam kupanızda metrıs ceva evınde :D
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sıze bı turku cıgırayım ben:D

su metrısının onu bır uzun alan
bırtek sıkeyı sevdım gerısı yalan
kupa hasretıdır hucreme dolan
bırtek sıkeyı sevdım gerısı yalan:D:D:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
muhahaha :D :D :D elıne saglk :D
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
poku sana bir soru sorucam şimdi. trabzonsporun beşiktaş ve galatasaray ile son 10 sezonda deplasmanda yaptığı maçlarda kaç galibiyeti var bir araştırıp gelirmisin benim için?
Bunu ilk beğenen sen ol.
büyüklük deplasmanlardakı galıbıyetlemı olculuyor abıcım gülücük madem o kadar buyuksunuz bende sana bır soru soracam gülücük fenerın son 29 yılındakı kazandıgı buyuklugu lıg kupasından sonra gelen turkıye kupa sayısını bı arastırıp gelebılırmısın abı gülücük ve en onemlısı trabzonspor süper lige dahil olduktan sonrakı kazandıgı kupa sayısı ve fenerın kazandıgı kupa sayısını arastırıp gelebılırmısın abıcım gülücük yani abicim simdi burda fenerle trabzonu tartıscak degılım iki takımında ne oldugu nasıl yollarla sampıyon oldugu ortada gülücük 10 sezondan 2 takım 20 mac yapar 7 galıbıyet 4 beraberlık 9 maglubıyet...bence deplasmana gore hiçte kucumsenmeyecek bır oran abıcım gülücük

Şampiyon Trabzonspor

Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben o açıdan sormadımki. bu sene yendğiniz maçlar açısından söyledim. hayatınızda kaç kere beşiktaş ve galatasarayı deplasmanda yenmişsiniz daha önce? ama bu sene ikisinide rahatca yendiniz ne hikmetse. kasımpaşa maçında 3 net penaltı yaptınız hakem vermedi. manisa maçında adamı tekme tokat indirdi giray yine yok.buna diğer bir kaç maçıda sayabilirim.

birde son olarak şunu söyliyim. fenerbahçenin 2. yarı kendi sahasında oynadığı bursaspor ve gaziantep maçlarını özellikle izlemeni istiyorum. daha sonra birde bu takımların trabzon ile oynadıkları maçları izle. yorumlarını bekliyorum ok. daha da bişey demiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
abi yapma allah askına ya galatasaraya ve beşiktaşa attıgımız 2 golde şansa ıdı yanı hiç olmayacak posizyonlar gol oldu...sizide avni akerde pek yenemıyorduk ama yendık abicim ben hayatım boyunca ılk kez fener galıbıyetı gordum avni akerde izlerken ne yanı sımdı sızdemı sıke yaptınız macı verdiniz :D beşiktaşı nasıl rahatca yendık abıcım macı ızledınmı beşiktaş bizi pert ettı 3-0 4-0 olmalıyken mac 2-1'e dondu ıkı sacma golle gülücük cımbom macında hiç posizyonumuz yok nerdeyse jajanın teknıgıyle alakasız bır yerde gol oldu gülücük sizde cımbomu 10dkda 2-1 yendınız şikemi :D beşiktası nasıl yendıgınızı hiç soylemıyorum şikemi :D

abi oyle saymaya baslarsak ben saya saya bıtıremem yanı direk antep macına gırelım 6 dk uzatma verılmıs 3 dklık maca gülücük
antep bıze geldıgınde kupa yorgunuydu abicim gülücük bursa macını ızledım zar zor kazandık onuda tertemiz maçtı yani..bursanın size karsı cok dırenclı oynamasının sebebi şike degildir tamamen futbolcu pıskolojisi ve mac 0-0 devam edince direnç dahada arttı olay budur yani macta oyle bitti...size verilen penaltılara bak buca macında alakasız 2 penaltı..son sivas macında bak son sivas macı...sivaslı futbolcu topu onune alınca son adam olarak kalıyor abi ama hakem ofsayt bayragını kaldırıyor...soylermısın o bayrak kalkmasa geriye dussenız o macı alabılcenızmı oyle gülücük
sen fenerın eskı kalecısı serdar kulbılgenın genclerbırlıgı macındakı cırpınıslarına hiç baktınmı gülücük trabzonla oynarken futbolcular 1 puan alabılmek ıcın kendılerını nasıl yırtıyor hiç baktınmı....eee sonunda boyle olacaktı tabi biz daha bişey bılmıyoruz abıcım basına daha verılmeyen bır suru şey var er geç herşey su yuzune cıkacak ve herkes fenerın nasıl bı takım oldugunu gorecek.. gülücük

Şampiyon Trabzonspor

Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.