You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LYS sonuçları açıklandı

LYS sonuçları açıklandı

Forumcu
RE: LYS sonuçları açıklandı
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
biliyorum ama benimkisi iki senelikti Sad sağlık kurumları işletmeciliği okudum iş imkanı olmadığı için ikinci üniversiteyi okumak istedim açıktan oda olmadı
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
“... Olur ki hoşunuza gitmeyen bir şey sizin için hayırlıdır ve olur ki, sevdiğiniz şey de sizin için bir şerdir. Allah bilir de siz bilmezsiniz.”

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ona da başvurmayı geç kaldım bidaki seneyi beklemem gerekiyo ama zamanda geçiyor.ilk başlarda biraz ihmalkar oldum olmasaydım bitmişti şimdiye kadar ama bilgilendiren olmadı 3 sene önce böyle ortada kaldım

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
örgün okudum ilkini eğer tamamlasaydım normal işletme olarak bitecekti onuda ben istemedim sağlık iyi bölüm diye ama şiddetle tavsiye etmiyorum alakası yok .tanıdıkları olanlar tıbbi sekreter olarak girmiş hastanelere olmayanlarda benim gibi kaldı ortada. dgs yide ozaman dediler çok zor yapamazsın falan bende dedim zaten matematik yok sen girme hiç gülücük ya zaten devlet olmazsa özel istemiyorum gerçi ilerde istemiyorum şimdilik olsa çalışırım devlette çok zor kadromuz yok

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
tavukçu dükkanı açmayı gülücük)) yeni girdim işe dedim boş durmayım evde .bi ablanın yanında çalışıyorum olmazsa onu yaparım heralde.şaka bi yana ALLAH muhtaç etmesin ama çalışmak bana göre değil devlette olmazsa özel istemiyorum

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Önce zırlıyordum çalışamazsam ne olur yerleşemezsem ne olur ben ne yaparım diye..Şimdide işimden şikayetçiyim..keşke hiç bulaşmasaydım diyorum :/
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu

(Bakara Suresi, 216)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.