You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Lütfen yardım. İmana gelmek istiyorum

Lütfen yardım. İmana gelmek istiyorum

Acemi Üye
RE: Lütfen yardım. İmana gelmek istiyorum
Başta By_LawLeSs Olmak üzere yorumlarını esirgemeyip bana yardımcı olmaya çalışan herkese sonsuz teşekkürler.
Allah sizden rağzı olsun bu günden itibaren ALLAH'IN yoluna başkoyup değişip tövbe edip temizleneceğim SAYENİZDE.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-07-2013, Saat:03:12 PM, Düzenleyen: karrizmaumut.
Profesör

Aleykum selam ve rahmetullah hosgeldiniz..

yeni bir baslangic \yeni bir sayfa acmissiniz ne mutlu ki farkettiniz..

ins sahili selamete cikar ve bu buyuk imtihanda kazananlardan olursunuz..

hatalariniz icin bol bol tevbe edin; Allah'a siginin..

Peygamber Efendimiz (s.a.v) '' ben günde 70 defadan fazla tövbe ederim'' buyuruyor.
Hiç günahsız , Allah'ın sevgilisi olan Peygamberimiz günde 70 defadan fazla tövbe ediyorsa , biz onun günahkar ümmeti olarak günde kaç kez tövbe etsek bilemiyoruz.
Her gün tövbe etmek sünnettir , çokça tövbe etmek sünnettir. Tövbe Allah'a yönelen , cennete açılan kapıdır.

İşte tövbe böyle bir şeydir. Ölüm anında dahi tövbe etmemiz gerekir. 

Unutmayalım. Tövbe edebilmek de bir hidayettir. Her kul tövbe edemez. Herkes günah işler ancak sadece iman sahibi olanlar günah işlemekten korkar ve işledikleri günahtan utanıp , pişman olurlar.

Tövbenin zamanı olmaz , tövbenin vakti yoktur.
Ecel ne zaman gelecek bilebilir miyiz? Hayır!
O halde bir an önce tövbe edip , günahları bertaraf etmeliyiz.
Günahlardan Rabbimize sığınmalıyız..

gunahlardan sakinip farzlari yerine getirmekle baslayabilirisiniz..

Allah yardimciniz olsun..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bende Yardim edeyim mi :D Site ayaklanir sanirim sakin yanasma uzak dur diye
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Deist elemani imana getirceksen onden buyur bence :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bir Tanriya inaniyormusun ve bu tanrinin isteklerini yerine getirmezsen Örnegin anneye babaya saygi fuhus yapmamak kötü aliskanliklardan uzak durmak namaz kilmak yok havalar sicak da calisiyoruz da laga lugasi yapmadan oruc tutmak gibi Tanri Kurallarini yerine getirmezsen Tanri nin Dünyadaki Yolu dini kitaplar Allah ve Kutsal kitabi Kuran da Bütün emirler yazili Bu emirleri yerine getirmezsen Cehenneme gidiyorsun ama tabi benim gibi dinsiz olmadigin sürece müslüman isen sonsuza kadar orda kalmiyorsun ama yinede

Gerekli malzemeler

1. Cakmak

2. Sicak Kaynamis Su

Bir kötülük yaptiginda 3 saniye bak öyle islamdaki gibi uzun sürede degil sadece 3 saniye tek parmagini ates de tut ve 2 saniye sicak suya sok bu islemi hergünah islediginde yap

Max 1 Hafta sonra iki secenegin var 1.Ben bu kutsal kitaba kisacasi yoluna girmek istedigin Allah in öz sözlerine inaniyorsam ve cehenneme lakin 3 saniye bu kadar aciyorsa Egerki hem dini kitaba inanip Allah in sözlerini kabul edip o aciyi tadip üstüne hala günah islerim demen Mantiken imkansiz

2. Secenek ise Benim Gibi dinsiz olup sakin bir hayat yasayip Filmin Sonunu Beklersin :D

Hani Söyle tipler vardir ya Fuhusun dibine vurur herkesin karisina kizina göz tiker uyusturucu kullanir Zina calmak cirpmak küfür ne desen vardir Sordugunda Müslümanmisin evet lan Ama pek ibadet etmek allaha ve peygambere inanirim onlarin kafasindaki düsünce su inanmazsan hep sonsuza kadar cehenneme gidiyosun ama allaha inandigini söylüyorsun ve peygamberi kabul ediyorsun arada birde gusul abdesti alirlar ( kendimden ve bircok arkadasimdan biliyorum hemde baya bir cok ) neyse bunlar fazla uyanik müslümanlardir cok uyaniktirlar Allaha inaniyorum peygambere inaniyorum az bronzluk iyidir az yanacaz ama sonu cennet yine iste bu mantik sakat mantik Ben sahsi görüsüme göre bunlar Cakma Müslümandir. Hani hakaret de degil kendimden biliyorum :D
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Deist1907 Ölümden sonra bir hayatın olduğuna inanıyor musun?

Ve bir analiz, yanlışsa söyleyebilirsin. Sanıyorum İslamdan, yobazlar, dini yozlaştıranlar ve 2. maddende belirttiğin, Allah'ın varlığını ve birliğini, yasalarını, kurallarını, yasaklarını öğütlerini kavrayamamış beyinsizler (ya da münafıklar mı diyelim) yüzünden uzak duruyor gibisin.. Dikkat et onlar Allah'ı aldatabileceklerini sanıyorlar, ancak yalnızca kendilerini kandırıyorlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-07-2013, Saat:07:49 AM, Düzenleyen: adamınbiri.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.