You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Lütfen yardım. İmana gelmek istiyorum

Lütfen yardım. İmana gelmek istiyorum

Acemi Üye
RE: Lütfen yardım. İmana gelmek istiyorum
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR HEPSİNİ UYGULAYACAĞIM.
Ayrıca az önce mahalledeki cami hocasından yardım istedim bu konuda Beni azarlayıp yargıladı ama ne olursa olsun bu yoldan dönmiyeceğim.
tekrar sağolun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bu arada çoğunuz ailesinden neden yardım almıyor diye düşünebilir.
Ailem alevi kökenli olduğu için fazla bilgileri yok yardımcı olmuyorlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
By_LawLeSs, yeterli bilgiyi vermiş lakin ben de bir şeyler yazmak istiyorum:

İlk olarak yıpranmış kalbini onarmalısın, kardeşim. İnsanlara iyilik ederek, muhtaçlara yardım ederek, güzel konuşarak, şiir okuyarak, abdest almayı öğrenip namaz kılmayı bilmesen dahi camiilerde bulunarak, namaz kılmayı bilen insanlarla bu konu hakkında sohbetler ederek, annene iltifatlar ederek yapabilirsin bunu. Yazdıklarım basit eylemler gibi görünseler de seni, İslam'ı kabul etmeye, Allah'a yürekten bağlanmaya hazır edecektir. Yüce Allah, bu meşakkatli süreçte, senden yardımını esirgemeyecektir... Yolun açık olsun. gülücük
Aksın kanım, kefenime renk olsun!
Al kefenim, bayrağıma denk olsun!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.