You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

lütfen yardım !!!

Yeni Üye
lütfen yardım !!!
biz 4 öğrenci olarak geçen yıl özel bir yurtta kalıyorduk.bir sonraki sene eve çıkmayı düşünüyorduk.biz yarı dönemde yurttan çıkmak istedik ancak zorluk cıkardılar ve tehtid ettiler ve fazla paramızı aldıklarını düşündük.yıl sonunda elimizde para olmadığı için bizde o hırsla yurttan bazı malzemeleri izinsiz aldık.taşınacağımız evde esyamız olmadığından bizde yurttaki eşyalardan aldık.bi kaç tane tabak temizlik malzemeleri battaniye ve elbise askılıgı aldık şimdi çok pişmanız bunlar için götürmeye utanıyoruz vicdanımız hiç rahat değil o anki yoklul ve sinir bizi bunları yapmaya teşvik etti şimdi geri götürüp helallik almak istiyoruz özür dilemek istiyoruz ama karşımızda nasıl bir tepki alacagımızı bilmedimiziden korkuyoruz.bunun başka çaresi varmı geri götürmeden bu vicdanı rahatsızlıktan kurtulmanın başka bir yolu varmı ne olur bize bir yol gösterin çok pişmanız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-02-2015, Saat:11:45 PM, Düzenleyen: emel_forever.
.
RE: lütfen yardım !!!
Herşeyi güzel bir biçimde açıklayıp usulünce izah etmeniz gerektiğini düşünüyorum, helallik almanız gerekir
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: lütfen yardım !!!
ne olursa olsun yaptığınız alenen hırsızlık..sonuçta kendinize ait olmayan , hakkınız olmayan bir malı almışsınız...iade etmeli helallik almalısınız..ve tövbe istiğfar etmelisiniz diye düşünüyorum

diğer mevzu ise size yapılan haksızlığı ALLAH a havale edin..herkes yaptığından mesuldur..En adil O'dur...adil bir şekilde hakkı dağıtır biiznillah...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.