You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Lütfen sakının
Öncelikle merhaba endişe duyduğum bir konu hakkında konuşmak istiyorum.Başlangıç olarak islam siyaset sosyal statü yada ırk ayırt etmez. İslam dini hoşgörü ve mütevazı dinidir. Son günlerde misyonerlerin insanları yeterinden fazla bir şekilde yobazlaştırdığını fark ettim. Unutmayın ki allah size özel değildir belirli kuralları aşabilmek için seçilmiş kişi değilsiniz. Dünya ve hatta ülkemiz bile islamı ve müslümanlığı terör ve yobazlıkla bağdaştırmış durumda bunun sebebi de yanlış yorumlanan bi takım sureler ve bir kaç misyonerin uydurduklarından ibarettir ancak bu birçok kişinin aklına kuranda gerçekten böyle birşey var gibisinden sokulmak isteniyor ve dini saldırılarda hep bu kilit noktalara saldırılıyor. önemli olan kuran-ı kerimde yazandır. Mümkün oldukça belirli ve güvenilir olmayan olmayan sağdan soldan duyduğunuz yada sosyal ağlarda özellikle duyduklarınıza tamah etmeyiniz. Eğer imkanınız varsa kuranın arapçasını anlayarak okuyunuz. Yoksada doğru kaynaklardan mealini okumaya çalışın. Birde lütfen şunu bir anlayın yobazlık din tanımaz.Asıl yobazlık cahillikten gelir bir düşünceyi koyu ve kör biçimde savunmaya denir. Bütün dinlere eşit yaklaşmaya çalışın iyi ve kötüyü dinler değil insanlar oluşturur. Misyoner ve yobazlara uymamanız dileğiyle.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Lütfen sakının
Pardon da bütün dinlere neden eşit yaklaşıyoruz.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
İyi ve kötüyü dinler değil insanlar oluşturur sözünü de anlamadım
Bi Zahmet ne demek istedin ?
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ben şuan sizinde misyonerlik yaptığınız hissine kapıldım nedense seyülislam gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.