You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Lütfen Sadece Gözlerime İyi Bak!!!

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi

--------------------------------------------------------------------------------

Bir zamanlar bir yerlerde kör bir genç yaşıyordu ve bu kör genç kendisinden nefret ediyordu çünkü kör bir yaşamı vardı.

Göremediği için hiç birşeyi ve hiç bir kimseyi sevemiyordu herkesten ve her şeyden nefret ediyordu ama kız arkadaşı hariç.

Kör yaşamında sevdiği tek şey kız arkadaşıydı.

Bir gün kız arkadaşına, eğer dünyayı görebilseydi onunla evlenmeyi kabul edebileceğini söyledi. Kız arkadaşıda onu çok mutlu ettiğini söyledi..

Günlerden bir gün şans gencin yüzüne güldü ve birisi ona bir çift gözünü bağışladı.

Sonra genç her şeyi görmeye başladı ağaçları çiçekleri kısaca artık dünyayı görüyordu, hatta kız arkadaşını bile.

Kız arkadaşı ona sordu şimdi artık her şeyi görüyorsun. Söylediğin gibi benimle evlenecekmisin? dedi.

Genc şoktaydı kız arkadaşını gördüğünde dona kalmıştı. Çünkü kız arkadaşı kördü!...

Çok özür dilerim dedi genç, seninle evlenemem çünkü sen körsün dedi.

Kız çok üzüldü ve ağlayarak ordan uzaklaşmaya başladı biraz ileri gidince durdu ve geriye dönüp gence şunu söyledi :

" LÜTFEN SADECE GÖZLERİME İYİ BAK "
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Lütfen Sadece Gözlerime İyi Bak!!!
görünce aklıma ne geldi gülücük bi tane klip vardı oğlan kıza gözlerini veriyodu fln fln dünyayı ağlatan klip seçmişlerdi türkiyede de ona bi türk şarkısını yapmışlar çok komikti :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: Lütfen Sadece Gözlerime İyi Bak!!!
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:görünce aklıma ne geldi gülücük bi tane klip vardı oğlan kıza gözlerini veriyodu fln fln dünyayı ağlatan klip seçmişlerdi türkiyede de ona bi türk şarkısını yapmışlar çok komikti :D

kahkahaBoys anılar kııss oTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
gülsevra dünyayı ağlatan klip seni güldürüyorsa problem sende ufaklık ben bile etkilendim o klipten ayrıca güzel bi şarkı yapmışlar... Kardelen snn paylaşımına gelirsek hayat böle nankör işte....Sağol paylaşım için
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Klibi izlediğimde ben de çok ağlamıştım: ((
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
Evet filmlerde olur beli sadece ama etkileyici gayetgülücük Zaten aslında böle bi fedakarlığı anca kadın yapar en başta bir ANNE YAPAR...
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Eee ben böle etkileyici şeyler paylaşırımTongueTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.