You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Üye
Lütfen Okuyalım!
Dün okumaya başladığım Abdullah Uçar'ın Misyonerler (Modern Haçlılar) isimli kitabından bir bölümü (syf: 52-53) aynen yazıyorum:

1935 senesinde Kudüs'te toplanan misyonerler konferansında, misyoner teşikilatının başkanı Samaul Zouimer, açış konuşmasında şunları söyledi:

“Sizden Müslümanları Hristiyan yapmanızı istemiyorum. Sizin asıl göreviniz Müslümanları İslam’da uzaklaştırmak. Doğumdan ölümüne kadar boynuna haç hiç takmasınlar, kilisiye gitmesinler, vaftiz olmasınlar ama Hristiyan gibi yaşasınlar. Bunu çağdaşlık adı altında temin edebilirsiniz. Onları Allahı ve Peygamberi tanımaz bir kişi haline getirin. Müslüman milletleri ayakta tutan ahlak, hayai iffet duygularından koparın. Eğer bunda başarılı olursanız, İslam memleketinin sömürge haline gelmesi için, fetih yollarını açan ileri karakollar kurmuş olursunuz. Sevk etmeye çalıştığınız yolda yürümeleri için İslam ülkelerindeki beyinleri buna göre hazırlamanız gerekir. Bu ise Müslümanları dinlerinden uzaklaştırmaktan başka bir şeyle mümkün değildir.

Eğer siz onlardan Allah ve Peygamber tanımaz bir nesil hazırlarsanız, büyük işlerle ve idallerle uğraşmazlar. Rahatı, tembelliği, parayı ve nefsini severler. Arzularını ve şehvetini tatmin için her çareye başvururlar. Hatta öyle hale gelirler ki, şehvet ve arzuları hayatının tek hedefi olur. Bir şey öğrenirse arzu ve isteklerine nail olmak için öğrenir. Malını şehveti için harcar. En yüksek makama gelse de nefis, arzu ve şehvetinin esiridir. Bu uğurda her şeyini feda eder. Ve onları emperyalist siyasetimiz için satın almak kolay olur.

Ey misyonerler!
Ancak Müslümanları bu hale getirdiğiniz zaman vazifenizi başarılı bir şekilde tamamlamış olursunuz.”

9. Lui 13. yüzyılda Haçlı seferlerinde Müslümanlara esir düşmüş bir müddet Kahire’de El-Mansur hapishanesinde kalıp fidye ile kurtulmuş ve şöyle demiştir:

“Biz Müslümanları silahla yenmeği başaramayacağız. Eğer onlara karşı zafer kazanmak istiyorsak inançlarıyla savaşmalıyız. Çünkü bu inanç kalplerinde bulunduğu müddetçe onlar hezimete uğratılamazlar."

Balkanlar, Ortadoğu, Kafkaslar ve dünyanın bir çok yeri o günden (Osmanlı'nın çöküşünden) bu tarafa huzur bulamamıştır. Bu durumu bugün dünya itiraf etmektedir:

En büyük Türk ve Osmanlı düşmanı olan Sırplar: "...biz en huzurlu günlerimizi Osmanlı döneminde yaşadık."

Miloseviç'in zulümlerinden bıkan halkın gösteri ve mitingler tertip ederek ellerinde "Osmanlının bize tanıdığı hak ve özgürlükleri tanı yeter, fazlasını istemeyiz." yazan pankartlar taşıdıklerı yakın tarihte görülmüştür.

ABD'li bakan Algore: "Osmanlı Ortadoğuya huzur ve sukün getirmişti. Azınlıklara hüsnü muameleyi biz onlardan öğrendik."

Ürdün yüksek mahkemesi başkanı Udek: "Filistin'den Osmanlı gitti, huzur bitti!"

Belçika'da yayınlanan tirajı yüksek haftalık KINACK dergisi: "Osmanlı ölürken bile güzeldi. Balkanlardan Osmanlı gitti huzur bitti!"

Demişlerdir.

Şunu iyi bilmek gerekir ki Türkiye kadar dışarda düşmanı içinde haini bol olan ülke yoktur!

Bu ülkenin kıymetini bilip, birlik beraberlik ve din çervesinde koruyalım.

Çünkü:
Milyarlarca düşmanımız var!
Çünkü:
Milyonlarca vatan hainimiz var!
Çünkü:
Düşmanların ve hainlerin hedefi Müslümanlığı ve Türkiye'yi bitirmek! Yavaş yavaş misyonerlik faliyerleriyle bizi dinden soğutmak. Hristiyan olmasak da Müslümanlığı unutturmak! Bunun için ellerine geçen hiç bir fırsatı tepmemektedirler.

Son olarak:
Allah, Türkleri ve Müslümanları korusun!

Kimseye fırsat vermeyelim!
Beni sevmesini ögreneceksiniz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Lütfen Okuyalım!
soylenenlerı gunumuzde fazlası ıle yasıyoruz..aynen soyledıklerı gıbı;ınancsız,Allah ı ve peygamberı unutmus,nefse esır vs vs vs...

Allah bızlerı muhafaza eylesın....
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Yazı çok güzel teşekkürler..Şuanda zaten böyle gülücük Birde son olarak yazdığın vardıya ( Allah, Türkleri ve Müslümanları korusun! ) Türkleri ve müslümanları ?? Müslüman dediğimiz İslam topluluğu , ümmeti bir bütün değilmi ? Türk, müslüman diye ayırdığına göre. Hem Müslümanları korusun hemde türkleri. O kısım işte olmamış. Her türk müslüman değildir, her müslümanda türk değildir ! Irk ayrımı yapmakta doğru değildir. Wink Allah Müslümanları korusun !
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-02-2011, Saat:06:47 PM, Düzenleyen: sürmenaj.
Ahval Paranormal
Yok ben doğru anladım hiçte farklı değil ırk anlayışım. Allah türkleri ve müslümanları korusun dedin. Arapları, kürtleri niye korumasın ? Neyse şimdi soruna geçim gülücük

:D hangi türk müslüman değildir ?
Her türkün müslüman olduğunumu sanıyosun ?
Türkiyeyi ele alalım. Sorsan hepsi müslüman. Sözde işte gülücük Kaç kişiyle atıştım bu yüzden. Bi türklük kanı var. Adam müslümanım demiyo türküm diyo. Koyu Laikçi. İlahı allah değil. Kaç tane türk gördüm Allah ismine bile bu konuşmalara bile katlanamıyo. Müslümanım ama namazımı kılmıyorum, zekatımı vermiyorum,başımı örtmüyorum benim içim temiz . Alkol kullanırlar. Gecelere akarlar.Kısaca Allahtan bi haber. Allahın emirlerini değilde insanların emirlerine uyurlar. Tevhidi sorsan anlamını bilen kaç kişi çıkar acaba ? Haaa..Sen bunları müslüman sayıyosan tamam o zman herkes müslüman. Tabi burda hristiyanın ne günahı varsa artık gülücük

Birde türk olsun kürt olsun arap ingiliz vs vs ..olsun ırkı ne olursa olsun...akrabam olsun müslüman değilse eğer o benim kardeşim değildir ! Ama müslüman olsun ırkı ne olursa olsun müslümanyaa o benim kardeşim işte gülücük

Peki senin Türk ve Müslüman demen ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
1)Araplar müslümann değilmi dedinde. İyide madem türklerde müslüman türkleri niye ayrıca yazıyosun?

2) Evvela müslümanım diyeceksin. Eğer müslümansan (:

3)Kürt diye bir halk var ! Kabul etmesende var (: Ben türkçe konuşuyorum türkçe yazıyorum ama aslımın kürt olduğunu biliyorum. Kürt olduğum gerçeğini değiştirir mi ? haa ?

4) Bir insan alkol kullanarak küfür ederek başını örtmeyerek kafir diyemeyiz tabiki günahkar diiyebiliriz. Müslüman küfür eder. Ben evet küfür etmiyorum en nefret ettiğim şey ! Çokkkk zorlarlarsa yine etmiyorum sabrım taşsa dahi. Ama gerçektennn hakediyosa belki derim gülücük Ama küfür sevmem.

5) İnsan istediği kadar kelime-i tevhidi getirsin anlamını bilmiyosa yerine getirmiyosa gereklerini sadece öyle söylemişse. Müslüman diyebilirmiyiz ? ıı ııh. İlk önce tevhidin ne olduğunu bilmek gerek dimi ? Kelime-i tevhidi getiriyosan sen islamı kabul etmişsin Allahtan başka ilahları reddetmişsindir ! demektir. İlah kavramını bilmek gerek tabi. Anlatırdımda acelem var.

6) Bi insan müslüman olmasın insan olduğu için yine değer veririm. İnsan olduğu için. Ama müslüman değildir kardeş değilizdir.. Bu konuda zaten biçok örnek var gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.