You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ahval Paranormal
RE: Lütfen Okuyalım!
hehehhe :D

1) sen türklerin tamamının müslüman olduğunu zannetmeye devam et

2) Yoo bana göre sadece türksün diye bişeymi dedim. Yukarıda yazdıklarına bakarsan ayrımı yapan sesnsinn..Her türk müslümansa ayrıca türk diye belirtmeyede gerek yoktu o zman Wink

3) Hee şimdi türkiyenin dini İslammı ? Bu maddede gerçekten saçmalamışsın .Ben şimdi İslam dinine mensupsam Türkümmü dicem ? Allah İslamı türkleremi gönderdi ? Saçmalama ! İyide kürtleri tutuyosak bu ülkede falan diyosunda kovma gibi hakkınızmı var ? Güç yeter mi? Kaç milyon kürt var ! Elhamdüllilah müslümanım..sonra kürdüm..

4) :D

5) Bende onu diyorum işte herkesi niye müslüman sayıyosunki ? Müslümanlar az..

6) Bu maddeden çok şey çıkıyoda zamanım yok. Ben anlayacağın şekilde diyim. Sen Allaha küfür eden biriyle kardeşsin o zamn.Öğrenmen gerekenler var gülücük

Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-02-2011, Saat:02:39 PM, Düzenleyen: sürmenaj.
Ahval Paranormal
Hala türklerin hepsi müslüman diyonyaa..:D Türk olup laik olan ne kadar çok kişi var biliyonmu ? Türk olup Allahtan bi haber olan kaç kişi var biliyonmu ? Sen fazla olumlu düşünüyon. Reel ol biraz (:

Türk kürt diye ayıran ben değilim sensin gülücük ( Allah tüm türkleri ve müslümanları korusun. Bak bak cümleye bak. Bir kere bile ömrümde böyle bi cümle kurmadım. Allah tüm insanları, tüm müslümanları korusun dedim. Hep genel konuştum dularımda. Milletleri ayırmadım.Ve kürtten çok türk arkadaşlarım var. Hiçbiride senin zihniyetinde değil. Zaten senin gibi düşünüyo olsak ohooooo :D )

Bana kabul edin türksünüz dedinya. Zamanım yoktu yazamadım. Şimdi yazim gülücük

Kürdüm. Birilerinin kürdüm demesi zorunuza gidiyo dimi ? (: Ben kürt değilsem sende türk değilsin !
Niçin mi ? Demiştinya ucumuz Adem a.s ve Havva a.s dayanıyo diye. Evet doğru. İlk insan O nlar. Hepimiz ondan geldiğine göre. Allah onları türk olarakmı yarattı ? haaa ? :D

Birde şöyle ele alalım;

Hadi diyelimki ben türküm. Eee N olcak ? Türk olunca n olucak ? nee yaniii ? haa ? Türküm diye torpillimi, ayrıcalıklımı olcam ? Bu yüzden savunmanız saçma. Ayrım yapmanız saçma. Türk olsam ne olucak yanii ? yarın öbürgün belkide bugün ölücem. Türküm diye hooooop cennetemi giricem ? gülücük Allah sen türksün sen kürtsün diye ayırıcakmı. Bu kadar adaletsizmiiiii ?! Allah müslüman olup olmadığına bakıcak. Varlığım Türk milletine armağan olsun de. Tam olsun bari :D Allah bilir diyosundur da. Böyle ırkçı böyle milliyetçi olmaya devam (: Anlattığımdan ne çıkıyo insan olmaya bakıcaz.Müslüman olmaya çalışıcaz . Irk önemli dğeil.

Son madde içinde : Kabul etmiyorum ben kardeş değilim. Sen firavunlada kardeşsin. Tüm kötülerlede kardeşsin o zman. Hiç kimse kusura bakmasın. Ben allaha küfür eden, şeytandan daha beter olan kişilerle kardeş değilim. Onlar bizden değildir ! biçok ayet ve hadis var Wink

Neyse benden bu kadar. Sürmenajın her lafa cevabı vardır. Ama mantıklı olun biraz (:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Sen suan cemberin içindesin ve basladıgın noktaya geri dönüyorsun. Her kesin her lafa vericek cevabı var kimi bos cevap verir kimisi dolu. Yalnız bakış acını genişletmeni tavsiye ederim.(:
Beni sevmesini ögreneceksiniz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
Doğru kimisi boş kimisi dolu. Boş laflar beni hep güldürür. Zaten hepte gülmüşümm. Güldüm ama yinede cevap verdim. Yinede cevap veririm. Belki söylediklerim ulaşır diye. Belki anlar diye. Söylediklerim boş olsa idi sende gülerdin ve eminimki cevap verirdin, savunurdun kendini. Kabul et mantıklıydı.Düşüncelerimin her zaman arkasındayım.Yanlış düşündüğümüde zannetmiyorum. Biliyomusun aynı şeyi bende senin için düşünüyorumm olaya biraz reel bak, geniş bak. (: sen olmayan bişeyide olumlu kılıyon. Sadece olaylara gerçekçi bak (: diyorum ve noktalıyorum NOKTA
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.