You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN BAKIN

Yeni Üye
Arkadaşlar Şimdi belki buna hiçbiriniz inanmıycak ben bayadır çakmak gazı çekiyorum sırf kafa bulmak için öyle işte bi aralar tövbe ettim dün çektim kolum tahta oldu birden geri geçti bugünde arkadaşlarımda çektim şimdi annemler yan odadydı kapıyı kilitledim çekiyodum birden vücudum kum oldu çamur gibi bişey karnım diğper tarafda kolum ayrı ama gazı tutuyo diğer kolum kesik ama havada sonra ölücem snadım Eşhedü Enla İlahe İllallah Ve Eşhedu Enla Muhammedin Abduhu Ve Resulu dedim yavaş yavaş vücudum geri geldi hayatımda en çok korktuğum an olmuştu acaba bu tövbe ettim sonradan tekrar çektim diye yüce allah mı yaptı yoksa gfazın kafasımıydı ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN BAKIN
Kardeşim tövbe demek bir daha yapmıyacağım da demektir aslında sen verdiğin sözde durmamışşın...En azından bu olay belki de ALLAH ın seni unutmadığının bir kanıtıdır...Tövbe ederken ona göre et...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
TÖVBE ETMEN LAZIM...'1000 KERE TÖVBENİ BOZSANDA YİNE GEL...'(MEVLANA).ALLAH IN RAHMET KAPILARI HER ZAMAN AÇIKTIR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
şimdi tövbe etmesem azcık gaz kaldı onu bitirip tövbe etsem çünkü bu gaz yanımda olduğu sürece tövbemi bozarım sözümden dönmek istemiyorum ozaman Yüce Allah kabul edermi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
CAMI AÇ VE FIRLAT DIŞARI GAZI...SÖYLEDİKLERİNE BAKILIRSA SEYTAN SENİ PARMAĞINDA OYNATIYOR...SEN ALLAH A BİR KOŞ ALLAH SANA YÜZ KOŞAR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
nasıl tövbe edicem güzel ve içimin rahatlaması için şuan korkuyorum camı açmaktan biri çıkar beni öldürür diye camdan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
bildiğin duaları oku...
Abdest al ve Allah rızası için namazını kıl.
tövbeni et ve yeniden aynı hatayı yapmamak adına irade güc versin Rabbim.
nefsine hakim olmayı nasip etsin.
o maddeye dokunmayacağım de bir daha dokunma.
dua et bildiğin bütün duaları oku.
dua bilmiyorsanda evde duaların oldugu bir kitap muhakkak vardır.
o da yoksa eğer suan nettesin dualar bölümüne bak sitenin ve burdaki dualardan oku.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.