You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

**Lüfen beni eleştiriniz**buradan beni eliştirebilirsiniz (kartalli_sadiq)**

Forumcu
s.a....
insanın kendi hatalarını yakalayıp düzeltmeye çalışmasında çokk büyük sevaplar olduğuna inanıyorum...

Beni egolarınızı tatmin için değil de Allah rızası için eleştirmek isterseniz bekliyorum cok memnun olurm... şimdiden çok teşekkürler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: **Lüfen beni eleştiriniz**buradan beni eliştirebilirsiniz (kartalli_sadiq)**
madem çok istiyorsun tamam ben eleştiriyim halay ama alınmak yo hehalay
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: **Lüfen beni eleştiriniz**buradan beni eliştirebilirsiniz (kartalli_sadiq)**
>;-) eleştri yapmadan çıkanları beni kusursuz bulduklarını var sayıyoruzz ona göreWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: **Lüfen beni eleştiriniz**buradan beni eliştirebilirsiniz (kartalli_sadiq)**
iyide ben fazla tanımıyorum ya seni Saskin
eleştirecek bişiyim yok hiç bakmadım kontrol etmedimgülücük
şaka yazdım ben Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: **Lüfen beni eleştiriniz**buradan beni eliştirebilirsiniz (kartalli_sadiq)**
kartal_sadiq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canın sağolsunWink

sende sağol.
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: **Lüfen beni eleştiriniz**buradan beni eliştirebilirsiniz (kartalli_sadiq)**
Neden eleştirilme ihtiyacı duydunuz???
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bi yamuğunu görsek kardeş emin ol ilk sana söylerimkahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Im Not NormaL
enteresan bir konu soz konusu
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.