Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Liselerde başörtüsü serbest
Liselerde başörtüsü serbest
o değil de erkeklere neden kamuda ve okullarda sakal yasağı hala devam ediyor? ayrıca kılık kıyafette öyle.
ben de devlet dairelerinde sakallı, cübbeli, sarıklı memurlar görmek istiyorum.
hatta özgürlük o ya, onun yanında da isteyen şort, atlet, parmak arası terlik ile devlet dairesinde memurluk yapabilmeli öyle değil mi?
asker ve polislerde neden ünüforma zorunluluğu var ki? o neymiş öyle ya? sarıklı cübbeli, şortlu atletli asker ve komutanlar, ordu görmek istoyorum!
bu arada dinin başörtüsünden ibaret olmadığını, islamın adaleti, iyiliği, doğruluğu, dürüstlüğü, eşitliği, birliği, beraberliği, yetim malı yememeyi ve kısası da emrettiğini unutmamak lazım.
yok yani bizim insanımız kandırılmaya çok müsait. başörtüsünü serbes bırak, yukarıda yazdığım adalet, eşitlik falan onların hiç birini yapma, hiç birine uyma, başörtüsünü serbest bıraktın ya, bizim millete göre en kral müslüman sensin.
çünkü bizim halka göre müslümanlık başörtüsü, sakal ve namaz üçgeni arasında şekillenmiş, tabulaştırılmış.
onu yaptın ya, devlet eliyle kumarda oynatsan, kan hakkı şehit analarındayken teröristleri af etme süreçlerine de girsen, milyonlarca şehidimizin kanıyla sulanmış, ne güçlükler ile kazanılmış toprakları barış süreci adı altında teröristlere peşkeşte çeksen, islam dini birliği ve beraberliği emrederken, sen tutupta bölünme amaçları da gütsen, taraf olmayanı bertaraf etsen de (ki islamda böyle birşey asla yok), ülkede doğruları yazan gazetelere bunlar yahudi gazetesi bilmem ne diye iftiralar atsan ve attırsan da (ki iftira da islamda günahtır) ki onu da geçtim hadi,
bunları söyleyenler hiç mi şu hadis ve ayetleri bilmezler;
“Her kim bir adama: Ey kafir veya Allah’ın düşmanı der de o adam dediği gibi değilse, o sözler bunları söyleyene döner.” (Müslim, İman, 112)
Ey iman edenler! Eğer fasıkın biri size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da sonra yaptığınızdan pişman olursunuz. (Hucurât Suresi 6)
islamı başörtüsü, sakal ve namazdan ibaret sanıp, islamı bu şekilde yaşayıp, öbür tarafa gittiğinde milyonlarca kul hakkın olduğunu öğrendiğinde , mahşerde o hakkının geçtiği kullara sevaplarını bir güzel dağıt, sonra hiç verecek sevabın kalmayınca dünyada hak geçirdiğin milyonların günahlarını da üstlen bir güzel. sonra da cehenneme giderken sakın deme; ya ben başörtüsünü serbest bıraktım, gösteriş namazını da iyi kıldım böyle basın ordularıyla falan. niye cehennemliğim deme sakın.!!
ben müslümanlardan beklerdim ki; başörtüsünü yasaklayanlara duydukları kin ve nefreti, adil olmayan, yetim malı yiyen, kendi görüşünden olanları kayıran, ülkeyi bölme projeleri yapanlara karşı da aynı kin ve nefreti olmasa bile, en azından şu şu yaptığın doğru ise de bu yaptıkların da yanlıştır diyebilmeli müslümanlığı gerçekten özümseyebilmiş bir insan.
dürüstlük ve doğruluktan uzak insanların yolundan gitmediğim için Allahü Teala'ya hamd ve senalar olsun.
başörtülü diye çocuğunun yemin törenine katılamayan annelerden geldik biz bu günlere,
siz ne sanıyorsunuz bu ülkeyi
hz.ebu bekirden hz .ömerden mi devralındı bu ülkenin hükümeti?
sen asr-ı saatte yaşadığını filan mı sanıyorsun?
kendi ülkesinde garip kalan müslümanların ülkesi değil miydi daha 10 sene önce burası
sen klave başından sallaıyorsun
ama bilmiyorsun işi yapanların ,bi yandan amerikayla bi yandan avrupayla bi yandan yönetimini batıya teslim etmiş arap ülkeleriyle bir yandan içerdeki kemalistlerle pkklılarla uğraştıklarını
oturduğun yerden sarık serbest cübbe sakal serbest olsun diyorsun
bırak liseleri daha üniversiteye başörtülü girişin önüne açmak için ne mücadeleler verildi
gazeteler ne manşetler attı
yetim malından filan bahsediyorsun bi ayet yazmışsın kendi kendini yalanlamışsın
Ey iman edenler! Eğer fasıkın biri size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın. Yoksa bilmeden bir topluluğa sataşırsınız da sonra yaptığınızdan pişman olursunuz. (Hucurât Suresi 6)
hükümete yolsuzluk iddaları yapanların fasıkların ta kendileri olmadığını söyleyebilir misin bana?
ben sana söyleyeyim hemde fasıkların dik alası onlar!
o zaman sen hangi bilgiye belgeye dayanarak yetim malından bahsediyorsun
hiç kusura bakma
sizin gibi islam dinine ağzına alıp hükümetin yaptıklarını beğenmeyenlere rağmen Allaha şükür ülke bir yerlere gelmiştir
ülke bugün 2 milyon insanı öldürülmekten alıp hertürlü ihtiyacını karşılayabilecek durumdadır
yetim hakkını doğruluğu dürüstlüğü suriyede,ırakta ölümden kaçıp Türkiyede bir sıcak çorba boğazından geçen insanlara sor bakalım
senin ve senin gibilerin yaptığı şeyin adı sadece ve sadece nankörlüktür!
hiç merak etme
biz bu ülkeyi yönetenlerin cemaziyelevvelini de biliriz
ne olduklarını da ne yapacaklarını biliriz!
14 yıl önce memurların maaşını ödeyemiyordu devlet
ve yine sen hiç merak etme
balık bilmezse halik bilir
kul bilmezse Allah bilir
kul nankörse de Allah zerre dahi olsa hiçbir iyiliği hiçbir çabayı zayi etmez!
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
)
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..
Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.
sen de o twitleri ikiye katlayanlardansın sanırım

hani şu dilogcu kesim heh?
Hristiyan adamın müslüman kızı almasını sayfalarına taşıyıp övgüler dizen
![[Resim: dinler_arasi_diyalog_zaman_gazetesi_diyalog_dugunu.jpg]](http://www.sonkale.org/sabit/resim/dinler_arasi_diyalog_zaman_gazetesi_diyalog_dugunu.jpg)
ne oldu dersaneler kapatılmasaydı yine en büyük akp di dimi?
ne oldu yoksa seni de mi işinden ettiler?
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
bi sen misin o zaman müslüman?
müslüman adamlardır diye bi gruba güvenilirse o grubun hainlik mi yapması gerekiyor?
hakimleri savcıları kafası attığı her adamı hapse attırdı
hakimleri ayarladılar savcıları ayarladılar
eline bi güç bi iktidar geçtiyse bunu suistimal mi etmek gerekir?
hadi önceden yapsalardı bunları
eski Türkiyede üreseydi hakimleri savcıları
niye önceden bi hiçtiler?
ak parti önlerini açtıysa hainlik yapsınlar ülkeyi amerikaya satsınlar diye mi açtı?
ne yacaktı ak parti
kemalistleri din düşmanlarını mı destekliycekti onlarla mı omuz muza verecekti?
şuan ak parti alyına karşı tek başına
ama yine hepsinin üstesinden geliyor Allaha şükür
it ürür kervan yürür demişler...
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi