You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Liderlik bize yakışıyor

Liderlik bize yakışıyor

Im Not NormaL
Liderlik bize yakışıyor
Beşiktaşımız Trabzonspor'u da mağlup ederek şampiyonluğa olan inancını herkese gösterdi
Beşiktaş 3-0 Trabzonspor

Turkcell Süper Lig'de 26. haftanın kapanış maçında haftaya lider giren Beşiktaşımız evinde Trabzonspor'u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek şampiyonluk yolundaki önemli engellerden birini de aşmış oldu. Ekibimize galibiyeti getiren golleri, Nobre, Delgado ve Aydın kaydederken, hakem Bülent Demirlek'in saha içinde vermiş olduğu kararlar herkesi çıldırttı. Sahada maçı katleden hakem Demirlek, 49. dakikada İbrahim Toraman'a yanlış bir kararla ikinci sarı karttan kırmızı kartını göstererek takımımızı sahada 10 kişi bıraktı.
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Liderlik bize yakışıyor
ismaillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

bu başlığın burda ne işi var dün akşam yeterince sinirlendim sabah sabah ne sinirlendirdin beni
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: Liderlik bize yakışıyor
İSMAİL GÖRÜNME GÖZÜNE NÜKETİN.GÖRDÜĞÜN YERDE KAÇ.BAKSANA NASIL BAĞIRMIŞ SANAicýn

NE BAĞIRIYON KIZ OHHH İYİ OLDU SİZETonguegülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-03-2008, Saat:10:19 PM, Düzenleyen: zehra.
Kayıtsız
zehraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hasta etmiyin beni zati televizyonu yumrukluyodum dün gece gelip seni yumraklamim şimdi
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
kız bu ne şiddet bu ne celal sen trabzonun şampiyon olcağınımı düşünüyodun fazla hayal kurmuşun be gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
reyyyan varya kapatın şu konuyu be kilitlicem hee ismail gözüme gözükmee
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: RE: Liderlik bize yakışıyor
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hasta etmiyin beni zati televizyonu yumrukluyodum dün gece gelip seni yumraklamim şimdi

O KADAR ÇOK BAĞIRDINKİ TAAA BİZİM EVE KADAR GELDİicýn

GEL CANIM GEL YETERKİ .YUMRUĞA RAZIYIMgülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyyan varya kapatın şu konuyu be kilitlicem hee ismail gözüme gözükmee

KÖTÜ ADMİNLİK YAPMA sus beSmileicon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

O KADAR ÇOK BAĞIRDINKİ TAAA BİZİM EVE KADAR GELDİicýn

GEL CANIM GEL YETERKİ .YUMRUĞA RAZIYIMgülücük

BEN SANA KIYAMAM HEMŞOMMMMiyiSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyyan varya kapatın şu konuyu be kilitlicem hee ismail gözüme gözükmee

KÖTÜ ADMİNLİK YAPMA sus beSmileicon

İSMAİLDE ADMİNM YAV ÇATIŞIYOZ İŞTEicýn
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.