You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

laiklik deyince aklınıza ne geliyor?

laiklik deyince aklınıza ne geliyor?

Forumcu
RE: laiklik deyince aklınıza ne geliyor?
asıl mana ve amacından saptırılmış din düşmanlarının işine geldiği gibi anlamını bile bilmediği halde bahane olsun diye öne sürdükleri kavram
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Laiklik kavramıBig Grininle ilgisi olmayan,din dışı yaşamı kabul etmektir.(Kaynak :MeydanLarous a göre.)

Allah c.c kur'an da kafirün süresinde her sistem-düzen-rejimin bir din olduğunu anlıyoruz.

müslümanlar için tek din islam dinidir.

bu dinin dışında din kabul edilenler müslüman değildir.

Allah c.c yardımcımız olsun.
Degerli onuri Kullanicisi Apr 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-08-2010, Saat:10:09 AM, Düzenleyen: onuri.
Forumcu
WALLA ASLINDA İİİ BİŞEY EMME DİNSİZLERİN SÜREKLİ DİNİ KÖTÜLEMEK İÇİN KULLANDDIIII BİŞEY HALİNE GELMİŞ ARTIKK
.........EDEP AKLIN SURETİDİR.........

.....ÖMÜR NAMAZSIZ EZAN İLE EZANSIZ NAMAZ ARASINDADIR.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
"Din düşmanlığının istismarcıları" tarafından dine karşı insanları istismar etmek amacıyla kullanılan, standart dışı sözcük. Kelime anlamı olarak "din'le bağlantısız" anlamında olup, Türkçeye -hikayeden- "din işleriyle devlet işlerinin ayrılması" gibi keskel alaka bir şekilde çevirilmiştir ki; din işiyle devlet işnin zaten ne alakası vardır ki ayıracaksın. :D

Vaktiyle baykal tarafından sıklıkla kullanıldığı gibi, istismar edilecek herhangi bir konuda da kullanılma ihtimali her zaman mevcuttur.

Bu aralar din düşmanlığını istismar edenlerin çoğunun hapiste olması nedeniyle istismar edilecek kimse bulunmadığından gündem dışıdır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
şimdiki laiklikmi sordugunuz gülücük şahsen hiçbişey anlamıyorum gülücük sadece safsata muhalefet saçmalık
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
saçmalık diye önce ben dedim fikirlerimi çalmayın:D
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.