You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

laiklik deyince aklınıza ne geliyor?

laiklik deyince aklınıza ne geliyor?

MüslümAnarşist
RE: laiklik deyince aklınıza ne geliyor?
Küfür

Dinsizleştirme politikasının en büyük kalesi..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-07-2008, Saat:04:20 AM, Düzenleyen: atesdevrimi.
köyün delisi
dinsiz devlet..allahın işine burun sokmak da denebilir..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Fransizca kökenli bu kelimenin Yönetim bicimi icindeki yerinin ne oldugunu düsünecek olursak..

Ne isi var temel yapi(Sistem) icinde?

Yönetimin sistemin,temel yapisinin icine Fransiz menseli bir kavrami yerlestirmeleri,
Yabancilarin bünyemize sirayet etmesi gibi birseyle es degerde...

Tanimini Fransizlar bile tam olarak yapamammisken,Milletin bu Fransizca kelimenin anlamina ve manasina Fransiz kalmasi kadar tabidir...

Selam ALLAH ve Rasulu Yolunda Pazarliksiz olarak VARIM Diyenlere Olsun...
Degerli AKINCIGENC Kullanicisi Jun 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Degerli Nofrost Kullanicisi Nov 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
benım dusuncelerım degısmeye başlıyor bu kavram hakkında...gene emınsızlık..ama dusunuyoruz da..gülücük
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
türkiyedeki uygulamalarına ve de savunucularına bakınca Yaradanın kanunlarına düşmanlık aklıma geliyor.
Dünyadaki uygulamalarına bakınca ise devletin din kurallarından arındırılması aklıma geliyor.
Degerli mavim Kullanicisi Oct 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.