You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Lafı uzatacağım uzan istersen.

General
Ağlayamazsa unutmaz insan...
Sol elimi elinde gördüm rüyamda. Sabah yollarında dedim ki kendime ve dükkan önlerine sığınmış kedilere; madem yoksun, biraz da sol elime alayım sigarayı, o donsun.
Kuşlar açlıktan kendi ayaklarını yemiş, yalancı bir aydınlık günü erken başlatmış, umutsuzluğun boyu bileği geçmiş. Arkama bakıyorum, hiçbir köşede yoksun. Bakıyorum, değiştirecek bir yolum da kalmamış.
Anlattım ve dinledin günlerce. Çocukluğumun güzel zamanlarına ait ne varsa, akide kavanozu gibi dizdin bir bir gözlerimin önüne.Buz kemirdim ben seninle.Sana kızabilmek ne mümkün? Seni sevmemek ve burnumu sızlatan orada kalmışlığını söküp atabilmek; ne mümkün?
Harun Yılmaz /Rahatsız Yazılar
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
RE: Lafı uzatacağım uzan istersen.
Al bide burdan yak ahh benim tatlı dillim bir bilsen içimde kopan fırtınaları avuç içimde sakladığım duaları bir bilsen kördüğüm oluşlarımı imkânsızı sevmek zor dostum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Lafı uzatacağım uzan istersen.
güzel yazı teşekkürler
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.