You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
Kuymak(Mıhlama)
Kuymak(Mıhlama)

Malzemeler:
- 1 su bardağı mısır unu,
- 100 gr. Trabzon tereyağı,
- 150 gr. Trabzon İmansız peynir,
- 1 su bardağı sıcak su.

Yapılışı:
Tereyağını tencereye koyun. Yağ eridikten sonra mısır ununu dökerek, tereyağı ile kavurun. Un pembeleştiğinde, kaynamış sıcak suyu ilave ederek suyla bir miktar pişmesini sağlayın. Katılaşmaya başlayınca peyniri ilave ederek, 5 dakika peynir ile pişmesini, hafif hafif tahta kaşıkla malzemenin birbirine karışmasını sağlayın. Peynir tuzlu ise tuz ilave etmeyin. Piştikten sonra servis yapın.

Afiyet olsun.

[Resim: kuymak.jpg]

[Resim: kuymak-300x225.jpg]

[Resim: DSCI0387.JPG]

[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: Kuymak(Mıhlama)
:D:D annem bir kuymak yaparki allah allah :D
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
oda güzel Big Grin ben daha dün gece yedim amaaaann Tongue Tongue Tongue :D gülücük

Şampiyon Trabzonspor

Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
ayy kıyamam :D kardeşim sahurda biri kapıyı calarsa o benimdir haberın olsun eee komsuluk olmediya madem canın cekti gülücük Big Grin Big Grin

Şampiyon Trabzonspor

Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
yok calmadan gırcektım pencereden :D rica ederm gülücük

Şampiyon Trabzonspor

Ölmesinler Artık ..!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
güzel de ben begenmem herhalde) bilmem ki heçç yemedim
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.