You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kütüphanemizdeki Kitaplar

Kütüphanemizdeki Kitaplar

~Laedri~
RE: Kütüphanemizdeki Kitaplar
Gazali'nin bütün kitapları
Kütüb-i sitte
El gunye
Tenbihül gafilin
Makalatul Kevser'i
Reddül muhtar
Fetavayı hindiyye
El ihtiyar
Kısas ı Enbiyâ ve tevarih i ulema
Ve daha Birçoğu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-10-2014, Saat:03:01 PM, Düzenleyen: fenafillah.
General
Kitaplara bakılınca Hanefi Mezhebinden olduğunuz anlaşılıyor.Hiç Şafi ilmihali,kitabı okumaz mısınız?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
arapça öğrenmeye çalışıyorum gülücük
öğrenmekten kastım evet güncel ama kendimde sağlam bi temel oluşturmak en azından birçok konuda bilgi sahibi olmak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Hep biryanım çok ızdırap ve özlem çekiyor...
eski yaşanmış ları özlüyor, hatırladıkçada SÜKUT ediyorum. .
Cahillik rolünü üstlendim... VESSELAM
. ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
. ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-11-2014, Saat:02:44 AM, Düzenleyen: 4ever.
Forumcu
Ins. Kardesim, Kütüphanenizi Merak ettim simdi gülücük
Beni Affedin, üsendigimden liste yapamiyorum, kisaca sunu söyleyeyim, cogu cildlidir ve geneli okunmustur. Tassavuf, Selef Halef, Akaid, Tefsir ( Birkac Müffesir), Hadis ( senedleri ile birlikte, Sahih Mevzu, Zayif, Garib) Fikih ( her dört Mezhep ) birde Kafa dagitmak icin, Romanlar, Insan Psikolojisi üzerine, vs... yaklasik 500 veya üstü

zira herseyin bir Serefi oldugu gibi Ilminde Serefi Kaynaktir, prensibi ile yolla koyulmaya niyet ve gayret ettik ve ediyoruz 10 seneden beri..

Konu ile pek alakasi yok ama, kisaca sunuda demeden edemiyecegim, Hakikatkitapevi eserleri bastan sona hattlar ile dolu, ondan ziyade Alimlerin ismi ile basilip, onun eserleri ile alakasi olmayan direk olarak o kisinin adina kendi fikirlerini esere gecirme hileside mevcut onlarda...
En basidi, Faideli bilgiler eseri, Yazarin ismi her ne kadar Ahmed Cevdet Pasa diye yazilmis isede, Ona ait sadece toplam ilk on bes gibi sayfa vardir oda Zaten Hristiyanlik ve Teslis inanci ile alakadir, diger ikiyüzün üzerindeki sayfalar ise Yayiin evinin tamamen kendi görüsleridir.. Ahmed Cevdet Pasanin eseri her ne kadar zor bulunuyor olsada, iki cildlik eserini bulma imkanim oldu, bir süsgecten gecirildi. Onlardan Allaha siginmayi gerektirdi..

Selametle
. ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-11-2014, Saat:03:03 AM, Düzenleyen: 4ever.
General
Benim yaşım gereği ve sadece bir buçuk yıldır kitap aldığımdan dolayı sizinki kadar fazla olmayabilirgülücük Benimkiler fıkıh ve hadis şerh kitapları yoğunluklu.

Dört Mezhep fıkhı olarak hangi kitapları okudunuz?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-11-2014, Saat:03:03 AM, Düzenleyen: ibni-mesud.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.