You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kütüphanemizdeki Kitaplar

Kütüphanemizdeki Kitaplar

General
RE: Kütüphanemizdeki Kitaplar
Saadeti Ebediyye hakkında olumsuz şeyler yazılmış.Ama bu şekilde kitabı karalamak havada kalır.Kitaptaki şu şu ifade geçiyor dersiniz.Bizler de ona göre konuşuruz.

Ayrıca ben kütüphanenizdeki kitapları yazın demiştim,kimse yazmamış.Birbirimizin listesindeki kitaplar hakkında soru sorma durumumuz olurdu yazsaydık.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
İbni mesud, kitap hakkında yorum yapan üyeleri, kitabı karalamaya çalışmakla itham edemezsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-10-2014, Saat:09:58 PM, Düzenleyen: Mihman.
General
Kitapta şu ifade yazıyor;ama yanlıştır demeden kitap okunası bir kitap değildir demek sizce nedir?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Fikir beyan etmek kitabın dili hakkında olabilir,konunun işlenişi hakkında olabilir,öğreticiliği hakkında olabilir vs.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Peki sizce yukarıda yorum yapan üyeler ne hakkında beyanda bulundu ya da yukarıda saymış olduklarınız dışında neyi eleştirdiler?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-10-2014, Saat:10:31 PM, Düzenleyen: Mihman.
General
"Güvenle okunabilecek kitap değildir" Bu cümle yukarıda saymış olduklarımdan hangisine giriyor?

Bu arada dediğim gibi kitabı okumadım.Kitabı savunduğum felan yok.Yanlış dediğiniz şeyleri yazmadan kitapta yanlışlar var,okunmamalı demek doğru değil demek istiyorum sadece.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-10-2014, Saat:10:36 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
Üye
Peki en pasit örneğini vereyim sayın saygıdeğer hocam uydurma hadisler var bu kitabın sihati ne olmalı 2. Sayfa 206 yi acarsan Mesela hoparlörle ezan ve radyoda Kur’an okunmasının caiz olmadığının söylenmesi gibi Bunlar hem kabul olmaz, hem de günah olur.Küçük günaha devam, büyük günah olmaktadır der
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.