You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Kutlu Doğum Haftası
Sinan Erdem'de Kutlu Doğum Haftası açılışına Erdoğan ve Kılıçdaroğlu birlikte katıldı..

Sinan Erdem'de Kutlu Doğum Haftası açılış programı yapılıyor. Geceye Erdoğan ve Kılıçdaroğlu birlikte katıldı.. Gece Kuran okunmasıyla başladı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda Diyanet İşleri Başkanlığı'nın ev sahipliğinde yapılan Kutlu Doğum Haftası etkilinlikleri açılış programında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da beraber katıldı..

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in yanı sıra bazı siyasi isimler ve vatandaşlar da yoğun katılımda bulundu..

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez, peygamberimizin merhametine vurgu yaparak insanlığın onun yolunda gitmesi ve onun bu yönünden örnek alınması gerektiğini vurguladı..

Görmez, 'Muhammed ve muhabbeti birleştiren bir medeniyetiz' dedi.

-------

resimciler. nerdesiniz. Smile

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Kutlu Doğum Haftası
bu haftanın mevlid kandili haftasında olmasını istiyorum ben...değiştirsinler
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
oldu canım sen siparişini ver sıralamaya alalım önümüzdeki dünyada ikisini aynı haftaya aldırırız. tövbe tövbee
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
deget!. öbür dünyaymış. öbür dünya mı var. bi tane var sonra ebedi hayat var dünya münya yok.
ha yok sen diyosan ki cenette ben böyle şeylerle uğraşıcam, ha sen takıl öyle resulullahın günlerini filan takip edersin. ben almıyim. resulullah dünyalıktır zaten. niye dünyalıktır bizden aramızdan çıkmadır bu dünya için ya da hadi alem diyelim alem için geldi. insandır. cennete girdikmi, ya da daha doğrusu ikimiz cehenneme girdikmi neyse işte o alemde daha resulullahı mı düşünücez. dünyada görevini yaptı , dünyada olan dünyada kaldı. bitti. bu dünyadan sonra unut onu. yok bi dakka. bi de ahıret hesabı var. tamam. kıyamet günü de hatırlayacağız. sonra? İşte sonra resulullahla işimiz bitiyor. onun görevi açıkça tebliğdi, Allah ondan razı olsun görevini gayet güzel yerine getirdi. bitti. dünya hayatı bitti, ahıret hayatı başladı mı. unut onu unut.bitti onun görevi. ha diyorsan ki ben bi daha dünyaya geleyim bi sınavdan daha geçeyim diyosan ben almıyim kardeş be. Bu dünyada bir sefer her meseleye kafa patlatmışım kafam kazan olmuş bi daha aynı hayatı yaşa desen bana üstüne 100 tane cenneti versen ben almıyım derim, hiç yanmayacak bile olsam az bişey cehennemde yanar çıkarım dünyaya dönmekten daha iyi. risk sonuçta. bi sefer daha dünyaya gelsem Allaha inanacağımın garantisi ne? yok. ya sonsuza dek cehennemi kazanırsam ne olucak? değermi? değmez. Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.