You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Administrator
Kütahya'da deprem
Kütahya'nın Simav ilçesinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki deprem, İstanbul, Ankara, Çanakkale, Bursa, Balıkesir, Yalova, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Afyonkarahisar'da da hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 23.15'te, merkez üssü Kütahya'nın Simav ilçesi olan 5.9 büyüklüğündeki depremin hissedildiği il ve ilçelerde vatandaşlar, evlerini terk ederek sokağa çıktı.

Bu arada, ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumunun internet sitesindeki verilere göre, Türkiye'nin batı kesiminde meydana gelen depremin merkez üssünün, Kütahya'ya 77, Bursa'ya 121 ve Balıkesir'e 123 kilometre mesafede olduğu belirtildi.

ARTÇI DEPREMLER
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 23.15'te Simav'da kaydedilen 5.9 büyüklüğündeki depremin ardından Kütahya-Şaphane'de saat 23.36'da 3.9, saat 23.41'de ve saat 23.43'te 4 büyüklüğünde üç sarsıntı meydana geldi.

Bu arada depremin Uşak, İzmir Manisa, Edirne ve ilçelerinde de hissedildiği bildirildi.

Art arda yaşanan sarsıntılardan sonra Simav ilçesine, Kütahya ve çevre ilçelerden ambulanslarla sağlık ekipleri gönderildi.

İlk belirlemelere göre, ilçe merkezi, belde ve köylerde can kaybı bulunmuyor. Dumlupınar Üniversitesine (DPÜ) bağlıHaberturk.com bir binanın yıkıldığı, ancak binada kimsenin bulunmadığı, bazı binaların camlarının kırıldığı öğrenildi.

İlçe genelinde telefonların çalışmadığı, elektriklerin de kesildiği belirtildi.

İnegöl'de deprem sırasında paniğe kapılarak kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi
Haberturk.com
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-05-2011, Saat:12:25 PM, Düzenleyen: Sükut.
~aşk lâyezâlî~
RE: Kütahya'da deprem
ne zaman olmuş bu gün mü ben hiç hissetmedim.....
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
2 ölü 122 yaralı varmış galiba...
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.