You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kuşatılmayı Bekliyorum Ya Rabbi!..

Kuşatılmayı Bekliyorum Ya Rabbi!..

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Kuşatılmayı Bekliyorum Ya Rabbi!..
yüreğine sağlık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Gafletin kancasına sıkışan elimle özgürlük işareti yapıyorum ve nefsimin esareti altında olduğumu kısa bir süreliğinede olsa ört bas ediyor bu .Kendimi oyalıyorum...Ve bu oyalanmış olmak kısa sürüyor canımın yandığını biliyorum ama söyleyemiyorum... CAN YANIYOR CAN...Başımı dayadığım bir mescid duvarında kısa süreliğine uykuya dalıyorum puslu bir şafakta bana doğru gelen yemyeşil bir gövde ve bende siyah bir gül olarak ona ilerliyorum ve uyanıyorum
Canım yanıyor uyanmışlığıma darılıyorum...Bütün bu kayboluşlarda yakama yapışan dost eli ile kendime geliyorum.Kuşatılmayı bekliiyorum onun dediği gibi kuşatılmayı...

mükemmell...allah razı olsunn..

free dier arkadaşlarımm alınmasınlar onların açtığı konularda güzel fakat senin açtığın konular çok anlamlı ,insanı farklı boyutlara götürüo çok tşk ederimm böle faydalı yazılarla bizi faydanlandırdığın içinn..sendeki maneviyatın güzelliğini yazılarına yansıtıosunn..
allah razı olsun tekrardann..
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: RE: Kuşatılmayı Bekliyorum Ya Rabbi!..
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah razı olsun cnm...

Ecmain olsun reyhancığım..rosegul

melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yüreğine sağlık

Teşekkür ederim canım, allah razı olsun!rosegul
Selam ve du'ayla..

sükeyna Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gafletin kancasına sıkışan elimle özgürlük işareti yapıyorum ve nefsimin esareti altında olduğumu kısa bir süreliğinede olsa ört bas ediyor bu .Kendimi oyalıyorum...Ve bu oyalanmış olmak kısa sürüyor canımın yandığını biliyorum ama söyleyemiyorum... CAN YANIYOR CAN...Başımı dayadığım bir mescid duvarında kısa süreliğine uykuya dalıyorum puslu bir şafakta bana doğru gelen yemyeşil bir gövde ve bende siyah bir gül olarak ona ilerliyorum ve uyanıyorum
Canım yanıyor uyanmışlığıma darılıyorum...Bütün bu kayboluşlarda yakama yapışan dost eli ile kendime geliyorum.Kuşatılmayı bekliiyorum onun dediği gibi kuşatılmayı...

mükemmell...allah razı olsunn..

free dier arkadaşlarımm alınmasınlar onların açtığı konularda güzel fakat senin açtığın konular çok anlamlı ,insanı farklı boyutlara götürüo çok tşk ederimm böle faydalı yazılarla bizi faydanlandırdığın içinn..sendeki maneviyatın güzelliğini yazılarına yansıtıosunn..
allah razı olsun tekrardann..

Rabbim hepimizden razı olur inşaallah..
Nezaket göstermişsin canım teşekkür ederim.rosegul
Rabbim sevgisiyle kuşatsın yüreklerimizi..
Selam ve duayla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ve ben utanıyorum....Ondan gayrısına tutulan bu yüreğimi çıkarıp atmak istiyorum.Ve her kahkaha attığımda ''cennetlemi müjdelendin'' sesi ile irkiliyor sukuttan yana oy kullanıyorum. Susuyorum ...Ağlıyorum...Ağıtlar yakıyorum...güzel anlamlı bir paylaşım teşekkürler
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
canlar bu tür dua içerikli yazılarımızı dualar hazinesi bölümüne açalım..bu başlık altında Allah'ın sıfatlarından zatından bilgiler verebilecek paylaşımlar açalım...böylelikle daha düzenli bir foruma sahip oluruz tesekkürler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Ondan gayrısına tutulan bu yüreğimi çıkarıp atmak istiyorum.

RABBİM HEPİMİZİN YÜREĞİNİ KUŞATSIN İNŞ...
ELLERİNE,YÜREĞİNE SAĞLIK GÜLÜM...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.