You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

KURT YÜRÜYÜŞÜ !

KURT YÜRÜYÜŞÜ !

General
KURT YÜRÜYÜŞÜ !
KURT YÜRÜYÜŞÜ !

Önde sürünün en zayıf, hasta 3 kurdu gider. Pusuda ilk onlar ölecekler! Diğer görevleri de arkadan gelenler için karda ilk yolu onlar açarlar.

Ardından en tecrübeli 5 savaşçı kurt gider.

Ortada 11 “dişi kurt” korunma düzeninde yürürler.

Dişileri, sürünün arkasından sorumlu 5 deneyimli savaşçı kurt izler.

En arkada sürüden mesafeli olarak yürüyen ise sürünün lideridir…
O, sürekli olarak sürünün tamamını görmeli, izlemelidir.

Sizce de çok etkileyici değil mi ?

Liderlik en önde gitmek değil en doğru şekilde ilerlemektir.
Önde olanlar dikkat... Bazen hiç anlam vermediğiniz bir şekilde en öne çıkarılıp anlamsız değer verilmeye baslandıysanız. Bu yazıyı hatırlayın. Önde olmanız başarılı olduğunuz anlamına gelmez. İlk olumsuzlukta Harcanır gidersiniz..
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
RE: KURT YÜRÜYÜŞÜ !
Liderlik en önde gitmek değil en doğru şekilde ilerlemektir.
Önde olanlar dikkat... Bazen hiç anlam vermediğiniz bir şekilde en öne çıkarılıp anlamsız değer verilmeye baslandıysanız. Bu yazıyı hatırlayın. Önde olmanız başarılı olduğunuz anlamına gelmez. İlk olumsuzlukta Harcanır gidersiniz

_________
Kısa zaman önce başıma gelen bir olay..Keşke daha önceleri okusaydım cahilliğime bir nebzede olsa fayda sağlardı..Bazı şeyleri hatırlamama vesile olurdu..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
nasrettin hoca misali gülücük

Aksak Timur'un Anadolu'yu işgalinde, ordusunda filler de varmış. Bunlardan birini, tarlada hizmet amacıyla köylülere armağan etmiş.

Fil, tüm ekinleri talan etmeye başlayınca, köylüler soluğu, Timur ile arası iyi olan Nasrettin Hoca'nın yanında almışlar.

-Bu fil bizi mahvedecek. Timur'a gidip, fili geri almasını bizim adımıza rica edebilir misin, ya Hoca?

Nasrettin Hoca düşünmüş, taşınmış. Bu adamlara da bir türlü güvenmezmiş...

-Tek bir şartla! demiş. Benimle birlikte Timur'un otağına varacaksınız; ben de sizin adınıza konuşacağım.

Köylüler kabul etmişler. Birlikte Timur'un otağına varmış, huzura kabul edilmişler... Daha doğrusu Nasrettin Hoca öyle sanmış. Astığı astık, kestiği kestik Aksak Timur seslenmiş:

-Söyle Hoca, dileğin nedir?

-Ben köylünün adına geldim, efendimiz! demiş Nasrettin Hoca. Onların derdine tercüman olmaktır dileğim. Diyorlar ki...

Nasrettin Hoca, kolunun çemberi ile köylüleri işaret etmek üzere şöyle bir yarım dönmüş ki; o da nesi? Ardında hiç kimse yok!

Yarı bele kadar eğilmiş ve:

-Diyorlar ki, diye devam etmiş... armağan ettiğiniz fil, öyle hayırlı, uğurlu ve yararlı bir hayvanmış ki... Ondan bir tane daha köye armağan etmenizi talepten utanç duyuyorlar. Kerem edin, köyümüze bir tane daha gönderin!
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
emegine yüregine saglık abicim...

çok anlamlı bir paylaşım bence de dikkat edilmesi gerek
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.