You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Kurban adamak
Ben memur olursa 2 kurban kesecem demiştim babamda bende 1 tane kesecem demişti henüz memur olmadım ama büyük baş mı küçük başmı adadığımızı tam hatırlamıyom ne yapmalıyım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Kurban adamak
büyük ihtimalle sadece kurban kesicem diye adak adamışsındır

ama gerçekten emin değilsen ve gücün de yetiyorsa büyükbaş kesmeni tavsiye ederim
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
öyle hatırlıyorsan büyükbaş keseceksin kardeşim

memur olunca ilk maaşını peşin alacaksın zaten 1 ay beklemeden

o maaşla uygun bir büyükbaş alırsın inşallah gülücük

Allaha verilen sözü bozmak nankörlük olur çünkü
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Çocuk sevindirmek gibi bir niyetiniz olsa idi keşke..bazen gücümüzün yetmeyeceği adaklar adayabiliyoruz .. Sonra sıkıntı oluyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sen büyükbaş kes bence ,

teşekkürümüz büyük olsun ki Allah bir daha ki isteklerimizde bir daha ki dualarımızda bize bu teşekkürümüzün karşılığı olarak şimdikilerin fazlasını nasip etsin

çünkü Allah şükredenlerin nimetlerini daha da arttırır
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.